MertSzr Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 Şimdi ben Sinerji. Genden sistem topluyorum Ryzen 5 5600 de parantez içinde MPK yazıyor bu nasıl oluyor? Bir de tray yazanlar var. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
Şimdi ben Sinerji. Genden sistem topluyorum Ryzen 5 5600 de parantez içinde MPK yazıyor bu nasıl oluyor? Bir de tray yazanlar var.
Çözüm YüzbaşıJohnPrice 6 Ağustos 2025 Fanlı gelen ama kutusu olmayan işlemci. Tray ise fansız ve kutusuz işlemci demek.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.959 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Fanlı gelen ama kutusu olmayan işlemci. Tray ise fansız ve kutusuz işlemci demek. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS MertSzr Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Fanlı gelen ama kutusu olmayan işlemci. Tray ise fansız ve kutusuz işlemci demek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kral sağ ol. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Fanlı gelen ama kutusu olmayan işlemci. Tray ise fansız ve kutusuz işlemci demek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kral sağ ol.