MPK işlemci sıkıntı yaratır mı?

myhtai

Hectopat
Daha fazla  
@Shadow Ryzen MPK işlemciler yanından bir fan ile satılan işlemcilerdir. Tray işlemciler fansız işlemcilerdir. Bizzat Ryzen 5 5600X işlemcim MPK olduğu için fan ile gönderildi.

@Shadow Ryzen MPK işlemciler yanından bir fan ile satılan işlemcilerdir. Tray işlemciler fansız işlemcilerdir. Bizzat Ryzen 5 5600X işlemcim MPK olduğu için fan ile gönderildi.
Size öyle denk gelmiş. Benimki de MPK idi fansız geldi. Ama arkadaş sistem aldığı için fan tabii ki de olur diye düşünüyorum.

@Shadow Ryzen MPK işlemciler fanlıdır. MPK işlemciyi aldığınız yerden fan talep etmeniz gerekiyor. MPK işlemcilerde arıza veya değişim için stok fan isteniyor.

Değerli dostlar, yanıtlarınız için teşekkür ederim. Ancak sırf anakart veya ekran kartı Asus markalı diye gidip MPK işlemciye güvenmeyeceğim. MPK olmayan sağlam bir sistem almayı deneyeceğim. Yanıtlarınız benim için çok değerliydi, tekrardan teşekkürler.

Dostum bu sistemin içinde soğutucu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…