zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 26 Nisan 2023 #11 gideonhefner dedi: ses yongamla alakalı bir şey olup olmadığını nasıl anlayabilirim? başka bir kulaklıkta bu sorunu yaşamıyordum çünkü. ayrıca şu an fark ettim kulaklığın kumandasındaki mikrofon açma/kapatma kısmı da çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Değişim yapın hocam. H2002'den daha iyi bir kulaklık.
gideonhefner dedi: ses yongamla alakalı bir şey olup olmadığını nasıl anlayabilirim? başka bir kulaklıkta bu sorunu yaşamıyordum çünkü. ayrıca şu an fark ettim kulaklığın kumandasındaki mikrofon açma/kapatma kısmı da çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Değişim yapın hocam. H2002'den daha iyi bir kulaklık.
G gideonhefner Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 32 26 Nisan 2023 #12 zod1ax dedi: Değişim yapın hocam. H2002'den daha iyi bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... peki hocam arızalı ürün için değişim talep edicem. sonucu yazarım tekrar.
zod1ax dedi: Değişim yapın hocam. H2002'den daha iyi bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... peki hocam arızalı ürün için değişim talep edicem. sonucu yazarım tekrar.