S Ssea Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Mpow Air SE kablolu kulaklık aldım fakat PC tanımıyor mikrofonu ne yapmam lazım?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #2 Ssea dedi: Mpow Air SE kablolu kulaklık aldım fakat PC tanımıyor mikrofonu ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı Kulaklık var, aşağıda mikrofon açıp kapama tuşu buga giriyor. kapat aç yap düzelecek.
Ssea dedi: Mpow Air SE kablolu kulaklık aldım fakat PC tanımıyor mikrofonu ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı Kulaklık var, aşağıda mikrofon açıp kapama tuşu buga giriyor. kapat aç yap düzelecek.
S Ssea Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 Zerolite dedi: Hocam aynı Kulaklık var, aşağıda mikrofon açıp kapama tuşu buga giriyor. kapat aç yap düzelecek. Genişletmek için tıkla... hocam hala mikrofon calısmıyor, herhangi bir kurulum falan mı yapmam lazım
Zerolite dedi: Hocam aynı Kulaklık var, aşağıda mikrofon açıp kapama tuşu buga giriyor. kapat aç yap düzelecek. Genişletmek için tıkla... hocam hala mikrofon calısmıyor, herhangi bir kurulum falan mı yapmam lazım
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #4 Ssea dedi: hocam hala mikrofon calısmıyor, herhangi bir kurulum falan mı yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Hocam kutudan çıkan aparat ile 2 soket yaptınız değil mi ?
Ssea dedi: hocam hala mikrofon calısmıyor, herhangi bir kurulum falan mı yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Hocam kutudan çıkan aparat ile 2 soket yaptınız değil mi ?
S Ssea Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #5 Zerolite dedi: Hocam kutudan çıkan aparat ile 2 soket yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle mikrofondan hiç ses alamadın tek olarak mikrofon kısmına soktugumda az bugulu bitr ses alıyorum
Zerolite dedi: Hocam kutudan çıkan aparat ile 2 soket yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle mikrofondan hiç ses alamadın tek olarak mikrofon kısmına soktugumda az bugulu bitr ses alıyorum
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #6 Ssea dedi: Hocam öyle mikrofondan hiç ses alamadın tek olarak mikrofon kısmına soktugumda az bugulu bitr ses alıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane olanı takacaksiniz, tekini mikrofon şirketine tekini kulaklık.
Ssea dedi: Hocam öyle mikrofondan hiç ses alamadın tek olarak mikrofon kısmına soktugumda az bugulu bitr ses alıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane olanı takacaksiniz, tekini mikrofon şirketine tekini kulaklık.
S Ssea Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #7 Zerolite dedi: Hocam 2 tane olanı takacaksiniz, tekini mikrofon şirketine tekini kulaklık. Genişletmek için tıkla... hocam ben ses aldım fakat sonra tekrar gitti. acaba jack coklayıcı da mı sıkıntı var
Zerolite dedi: Hocam 2 tane olanı takacaksiniz, tekini mikrofon şirketine tekini kulaklık. Genişletmek için tıkla... hocam ben ses aldım fakat sonra tekrar gitti. acaba jack coklayıcı da mı sıkıntı var
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #8 Ssea dedi: Hocam ben ses aldım fakat sonra tekrar gitti. Acaba jack coklayıcı da mı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, başka çoğaltıcı ile deneyin belki sorun düzelir.
Ssea dedi: Hocam ben ses aldım fakat sonra tekrar gitti. Acaba jack coklayıcı da mı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, başka çoğaltıcı ile deneyin belki sorun düzelir.