Bütçem 500TL civarı bu ikisinden hangisi daha iyidir? XPG'nin padleri çok küçük geldi gözüme rahatlık konusunda sıkıntı çıkartır mı acaba kumaş pad olduğundan dolayı biraz XPG'ye kaydı gözüm.
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Hocam Mpow Air SE aldım 4 gün falan oldu alalı ama kulaklık kafama bayağı küçük geldi yani yükseklik ayarlamama rağmen yine küçük geldi, kulaklık padleri kulaklarımın tamamını kavramıyor ve alt kısımına baskı yapıyor ama padle alakası yokta böyle yükseklik ayarı az kalmış gibi.
AOC GH300 nasıldır? Mpow Air SE'de bazıları dip ses olduğunu söylüyor.
Hocam Mpow Air SE aldım 4 gün falan oldu alalı ama kulaklık kafama bayağı küçük geldi yani yükseklik ayarlamama rağmen yine küçük geldi, kulaklık padleri kulaklarımın tamamını kavramıyor ve alt kısımına baskı yapıyor ama padle alakası yokta böyle yükseklik ayarı az kalmış gibi.
Daha önce Corsair HS50'de buna benzer bir şey yaşamıştım, birkaç gün kullandıktan sonra gevşemişti bayağı rahatlamıştı kulaklık bakalım bunda olacak mı?