Spino Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Merhaba, bu dediğim iki kulaklık arasında kaldım. Benim icin önemli olan şey müzik dinlerkenki ses kalitesi ayrıca oyunda oynayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Merhaba, bu dediğim iki kulaklık arasında kaldım. Benim icin önemli olan şey müzik dinlerkenki ses kalitesi ayrıca oyunda oynayacağım.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 15 Haziran 2023 #2 Spino dedi: Merhaba, bu dediğim iki kulaklık arasında kaldım. Benim icin önemli olan şey müzik dinlerkenki ses kalitesi ayrıca oyunda oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Birkaç senedir rampage kulaklık kullanıyorum rampage önermem.Mwop alırdım ben
Spino dedi: Merhaba, bu dediğim iki kulaklık arasında kaldım. Benim icin önemli olan şey müzik dinlerkenki ses kalitesi ayrıca oyunda oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Birkaç senedir rampage kulaklık kullanıyorum rampage önermem.Mwop alırdım ben
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 MPOW çek hocam, AIR SE kullanıyorum memnunum. tek sorun jak girişi.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Zerolite dedi: MPOW çek hocam, Air SE kullanıyorum memnunum. Tek sorun jak girişi. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum sizinkinden hocam eksi yönü var mı?
Zerolite dedi: MPOW çek hocam, Air SE kullanıyorum memnunum. Tek sorun jak girişi. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum sizinkinden hocam eksi yönü var mı?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 Paul Walker dedi: Bende almayı düşünüyorum sizinkinden hocam eksi yönü var mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi girişin Jak olması dışında sorunu yok. 2-3 yıl oldu ben kullanalı hala sorunsuz. Tabii kozmetik olarak deriler soyulmaya başladı.
Paul Walker dedi: Bende almayı düşünüyorum sizinkinden hocam eksi yönü var mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi girişin Jak olması dışında sorunu yok. 2-3 yıl oldu ben kullanalı hala sorunsuz. Tabii kozmetik olarak deriler soyulmaya başladı.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 15 Haziran 2023 #6 Zerolite dedi: Dediğim gibi girişin Jak olması dışında sorunu yok. 2-3 yıl oldu ben kullanalı hala sorunsuz. Tabii kozmetik olarak deriler soyulmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Analog candır. -Jack Sevenler Derneği
Zerolite dedi: Dediğim gibi girişin Jak olması dışında sorunu yok. 2-3 yıl oldu ben kullanalı hala sorunsuz. Tabii kozmetik olarak deriler soyulmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Analog candır. -Jack Sevenler Derneği
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #7 Spino dedi: Merhaba, bu dediğim iki kulaklık arasında kaldım. Benim icin önemli olan şey müzik dinlerkenki ses kalitesi ayrıca oyunda oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Mpow air se.
Spino dedi: Merhaba, bu dediğim iki kulaklık arasında kaldım. Benim icin önemli olan şey müzik dinlerkenki ses kalitesi ayrıca oyunda oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Mpow air se.
Spino Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #8 Zerolite dedi: Mpow çek hocam, Air SE kullanıyorum memnunum. Tek sorun jak girişi. Genişletmek için tıkla... İnternette dönüştürücüler var onlar ile USB yapılamıyor mu? Bir de bazı yerlerde 7.1 yazıyor bazı yerlerde yazmıyor hangisi doğru?
Zerolite dedi: Mpow çek hocam, Air SE kullanıyorum memnunum. Tek sorun jak girişi. Genişletmek için tıkla... İnternette dönüştürücüler var onlar ile USB yapılamıyor mu? Bir de bazı yerlerde 7.1 yazıyor bazı yerlerde yazmıyor hangisi doğru?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #9 Spino dedi: İnternette dönüştürücüler var onlar ile USB yapılamıyor mu? Bir de bazı yerlerde 7.1 yazıyor bazı yerlerde yazmıyor hangisi doğru? Genişletmek için tıkla... Ben 7.1 özelliği göremedim, kendi driver'ı yok çünkü.
Spino dedi: İnternette dönüştürücüler var onlar ile USB yapılamıyor mu? Bir de bazı yerlerde 7.1 yazıyor bazı yerlerde yazmıyor hangisi doğru? Genişletmek için tıkla... Ben 7.1 özelliği göremedim, kendi driver'ı yok çünkü.