Açtığınız zaman ghostimg olmuyorsa bu şekilde kullanmanızda bi sakınca yok.
1ms modunu açınca çoğu monitörde parlaklık otomatik düşüyor normaldir.
Kapalı olduğunda 1ms kullanamazsınız.
ASUS VG248QG monitörünü ELMB kapalı 1M s 165 Hz iken gerçek 1 ms verir mi çünkü TN panel ya benim bildiğim IPS'ler gerçek 1 ms vermiyor herhalde. Bir dediğim monitörü araştırırsaniz cok sevinirim. Teşekkürler.
ASUS VG248QG monitörünü ELMB kapalı 1M s 165 Hz iken gerçek 1 ms verir mi çünkü TN panel ya benim bildiğim IPS'ler gerçek 1 ms vermiyor herhalde. Bir dediğim monitörü araştırırsaniz cok sevinirim. Teşekkürler.
The ASUS VG248QG is an entry-level gaming monitor. It's an updated version of the ASUS VG248QE with a few upgrades, such as a higher 165Hz refresh rate and varia...
Ms olayı bir reklamdır. MPRT açtığınızda bile monitör 1 ms olmuyor. Parlaklığı kısıyor + 120 Hz'ye çekiyor monitörü. Arada oluşan Ms'yi siz anlamazsınız. Kullanılmasının pek avantajı olmuyor. MPRT kapalıyken veya açıkken 1 ms değil ve olmuyor. GtG değerini pazarlamak için yazıyorlar.
monster aryond v1.2
dediğiniz gibi mprt açınca parlaklık düşüyor ama pek problem etmem 1ms kullanılıyorsa . kapalıyken 1msi kullanamıcaksam parlaklık problem olmaz benim için
Ms olayı bir reklamdır. MPRT açtığınızda bile monitör 1 ms olmuyor. Parlaklığı kısıyor + 120 Hz'ye çekiyor monitörü. Arada oluşan Ms'yi siz anlamazsınız. Kullanılmasının pek avantajı olmuyor. MPRT kapalıyken veya açıkken 1 ms değil ve olmuyor. GtG değerini pazarlamak için yazıyorlar.
Respone time ayarını açınca ghosting testinde farkları görüyorum overshooting de oluyor leveline göre ama MPRT açınca sadece ekran kararıyor pek fark göremiyorum 120 Hz çekme olayı doğru mudur acaba 165 Hz monitörüm var.
Respone time ayarını açınca ghosting testinde farkları görüyorum overshooting de oluyor leveline göre ama MPRT açınca sadece ekran kararıyor pek fark göremiyorum 120 Hz çekme olayı doğru mudur acaba 165 Hz monitörüm var.
Her monitör de Hz düşümüyor. ASUS'un ELMB ayarı çekiyor mesela.
ASUS overshoot oranını azaltmak için Hz'yi düşüttürüyor.
MPRT ayarı tepkimeyi kısmaya çalıştıktça görüntü bozulmaları başlar. Dengeli ayarlarda kullanmak daha doğrudur.