MPRT mi FreeSync mı?

Thunder16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba game booster GB-2528FF 280Hz monitörüm var ama 280 gibi gelmiyor ayrıca MPRT özelliği var. Genellikle FPS oyunları oyunları oynuyorum. Hangisini açmalıyım? İkisini birden açamıyorum veya ikisini de kullanmamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba game booster GB-2528FF 280Hz monitörüm var ama 280 gibi gelmiyor ayrıca MPRT özelliği var. Genellikle FPS oyunları oyunları oynuyorum. Hangisini açmalıyım? İkisini birden açamıyorum veya ikisini de kullanmamalıyım?

MPRT pek işe yaramıyor bu tarz monitörlerde, FreeSync açın.

MPRT bazen parlaklığı çok düşürebiliyor. FreeSync açılmalı oyunlarda yırtılma vs olmaması daha akıcı olması için.

Online oyun oynuyorsan FreeSync açmaman daha iyi akıcılık sağlamıyor input lag değeri artıyor monitörün geçikmesi yani. MPRT açman daha faydalı eğer parlaklık düşüyorsa konstrat oranını yükselt ayar çek.

MPRT ayarı strobe crosstalk problemine yol açıyor, sadece parlaklığı düşürse zaten çoğu monitörde açılmasını önerirdik.

FreeSync açılmalı bence, çünkü ben açınca daha smooth bir deneyim aldım. Profesyonel incelemeci techless de açılmasını öneriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Desktop Screenshot 2025.06.20 - 17.30.26.61.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı