MR korkusu nasıl yenilir?

rheme18

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
64 GB RAM RTX 4060 AMD Ryzen 5
Meslek
Yazılım Mühendisi
Bu gece emara gireceğim, nasıl olacağını biliyorum ama biraz tırsıyorum. Herkes girerken bir şeyler hayal et falan diyor. Sizin bir çözümünüz var mı? 23:35'te gireceğim.

Bu gece emara gireceğim, nasıl olacağını biliyorum ama biraz tırsıyorum. Herkes girerken bir şeyler hayal et falan diyor. Sizin bir çözümünüz var mı? 23:35'te gireceğim.
Seslerin aklınca çok havalı olduğunu falan hayal et. İnanmazsın ama benim MR korkum öyle gitti. Kendimi star warsta bi savaşta gibi hayal ediyodum hep düzeliyodu :D. Yaş 8'di bu arada

Bende girdim hatta hatırladığım kadarıyla yarım saat falan kalmıştım MR cihazının içinde. Korkacak hiç bir şey yok. Sesler kafa ütülüyor o kadar.

seslerden galiba
Tam olarak neden tırsıyorsunuz hocam.

1,5 saate kadar uzayabiliyormuş hocam kafa emarı
Yattığın yerde makine seni 10 dakikalığına ileri geri yapacak maximum. Duracaksın öyle. Korkucak bir şey yok. Radyasyon yok

Seslerin aklınca çok havalı olduğunu falan hayal et. İnanmazsın ama benim MR korkum öyle gitti. Kendimi star warsta bi savaşta gibi hayal ediyodum hep düzeliyodu :D. Yaş 8'di bu arada
teşekkürler deneyeceğim

girmeden önce kulaklıkla müzik dinletiyorlarmış her hastanede varmı

Son düzenleme:
seslerden galiba

1,5 saate kadar uzayabiliyormuş hocam kafa emarı

teşekkürler deneyeceğim

girmeden önce kulaklıkla müzik dinletiyorlarmış her hastanede varmı
Meşhur özel hastanelerden birinde değilseniz müzik yok. Seslerde dönen bir mekanizmadan ibaret sadece. Sizi etkileyen bir şey yok. 1 saniyelik röntgenin zararı daha fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı