Bu gece emara gireceğim, nasıl olacağını biliyorum ama biraz tırsıyorum. Herkes girerken bir şeyler hayal et falan diyor. Sizin bir çözümünüz var mı? 23:35'te gireceğim.
Bu gece emara gireceğim, nasıl olacağını biliyorum ama biraz tırsıyorum. Herkes girerken bir şeyler hayal et falan diyor. Sizin bir çözümünüz var mı? 23:35'te gireceğim.
Seslerin aklınca çok havalı olduğunu falan hayal et. İnanmazsın ama benim MR korkum öyle gitti. Kendimi star warsta bi savaşta gibi hayal ediyodum hep düzeliyodu . Yaş 8'di bu arada
Seslerin aklınca çok havalı olduğunu falan hayal et. İnanmazsın ama benim MR korkum öyle gitti. Kendimi star warsta bi savaşta gibi hayal ediyodum hep düzeliyodu . Yaş 8'di bu arada
Manyetik bir ortamda olduğunuz için korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sadece devasa hareketli bir mıknatıs, üzerinizde ve çevrenizde metal bir nesne olmadığı sürece korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Meşhur özel hastanelerden birinde değilseniz müzik yok. Seslerde dönen bir mekanizmadan ibaret sadece. Sizi etkileyen bir şey yok. 1 saniyelik röntgenin zararı daha fazla.