Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 18 Mayıs 2021 #1 Teması Mr.Robot gibi olan bir dizi var mı? Hack vs. olması gerekmiyor evrenine benzeyen bir dizi arıyorum.
Teması Mr.Robot gibi olan bir dizi var mı? Hack vs. olması gerekmiyor evrenine benzeyen bir dizi arıyorum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Mayıs 2021 #2 How to sell drugs online.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 18 Mayıs 2021 #3 runit dedi: How to sell drugs online. Genişletmek için tıkla... Evren olarak hiç benzemiyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Mayıs 2021 #4 Revivmeooi dedi: Evren olarak hiç benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Evreni için izlenmez ki zaten dizi. Hikayesi ve oyunculukları için izlenir, hem benzer yönleri de var zaten. Beğenmediyseniz Scorpion'a bakın.
Revivmeooi dedi: Evren olarak hiç benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Evreni için izlenmez ki zaten dizi. Hikayesi ve oyunculukları için izlenir, hem benzer yönleri de var zaten. Beğenmediyseniz Scorpion'a bakın.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 18 Mayıs 2021 #5 runit dedi: Evreni için izlenmez ki zaten dizi. Hikayesi ve oyunculukları için izlenir, hem benzer yönleri de var zaten. Beğenmediyseniz Scorpion'a bakın. Genişletmek için tıkla... Scorpion'a bakacağım. Dexter veya Scorpion izlemeyi düşünüyorum.
runit dedi: Evreni için izlenmez ki zaten dizi. Hikayesi ve oyunculukları için izlenir, hem benzer yönleri de var zaten. Beğenmediyseniz Scorpion'a bakın. Genişletmek için tıkla... Scorpion'a bakacağım. Dexter veya Scorpion izlemeyi düşünüyorum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Mayıs 2021 #6 Revivmeooi dedi: Dexter Genişletmek için tıkla... Dexter ile Mr. Robot çok uzak. Birisi seri katil, diğeri ise Bilgisayar korsanı.
Revivmeooi dedi: Dexter Genişletmek için tıkla... Dexter ile Mr. Robot çok uzak. Birisi seri katil, diğeri ise Bilgisayar korsanı.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 18 Mayıs 2021 #7 runit dedi: Dexter ile Mr. Robot çok uzak. Birisi seri katil, diğeri ise Bilgisayar korsanı. Genişletmek için tıkla... Hocam amaç bilgisayar olması değil. Bahsettiğim yakınlık evren olarak. Dexter sabahları polis akşamları katil mesela, evrenin teması olarak da benziyor diye biliyorum.
runit dedi: Dexter ile Mr. Robot çok uzak. Birisi seri katil, diğeri ise Bilgisayar korsanı. Genişletmek için tıkla... Hocam amaç bilgisayar olması değil. Bahsettiğim yakınlık evren olarak. Dexter sabahları polis akşamları katil mesela, evrenin teması olarak da benziyor diye biliyorum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Mayıs 2021 #8 Revivmeooi dedi: Dexter sabahları polis akşamları katil mesela Genişletmek için tıkla... Polis değil hocam, kan sıçrama analizcisi. Ama evet, bu yönden benziyorlar mesela. Konusu falan benzemiyor ama.
Revivmeooi dedi: Dexter sabahları polis akşamları katil mesela Genişletmek için tıkla... Polis değil hocam, kan sıçrama analizcisi. Ama evet, bu yönden benziyorlar mesela. Konusu falan benzemiyor ama.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 18 Mayıs 2021 #9 runit dedi: Polis değil hocam, kan sıçrama analizcisi. Ama evet, bu yönden benziyorlar mesela. Konusu falan benzemiyor ama. Genişletmek için tıkla... Scorpion açıyorum şu an gerçekten güzele benziyor. Teşekkürler öneriniz için.
runit dedi: Polis değil hocam, kan sıçrama analizcisi. Ama evet, bu yönden benziyorlar mesela. Konusu falan benzemiyor ama. Genişletmek için tıkla... Scorpion açıyorum şu an gerçekten güzele benziyor. Teşekkürler öneriniz için.