v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #1 Ne Prime Video ne Netflix, hiçbir yerde bulamadım. Nereden izleyebilirim diziyi?
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 v1ncent dedi: Ne Prime Video ne Netflix, hiçbir yerde bulamadım. Nereden izleyebilirim diziyi? Genişletmek için tıkla... Prime Video'da mevcut görünüyor hocam. İzle: Mr. Robot Sezon 1 – Prime Video www.primevideo.com
v1ncent dedi: Ne Prime Video ne Netflix, hiçbir yerde bulamadım. Nereden izleyebilirim diziyi? Genişletmek için tıkla... Prime Video'da mevcut görünüyor hocam. İzle: Mr. Robot Sezon 1 – Prime Video www.primevideo.com
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.392 Makaleler 5 Çözümler 309 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 v1ncent dedi: Ne Prime Video ne Netflix, hiçbir yerde bulamadım. Nereden izleyebilirim diziyi? Genişletmek için tıkla... Amazon Prime Video'da mevcut. Prime Video üzerinden izleyebilirsiniz hocam.
v1ncent dedi: Ne Prime Video ne Netflix, hiçbir yerde bulamadım. Nereden izleyebilirim diziyi? Genişletmek için tıkla... Amazon Prime Video'da mevcut. Prime Video üzerinden izleyebilirsiniz hocam.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 Korsan dahil mi?
Mr_Crow Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 umutxdd dedi: Prime Video'da mevcut görünüyor hocam. İzle: Mr. Robot Sezon 1 – Prime Video www.primevideo.com Genişletmek için tıkla... Rona dedi: Amazon Prime Video'da mevcut. Prime Video üzerinden izleyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Video kullanılamıyor yazıyor.
umutxdd dedi: Prime Video'da mevcut görünüyor hocam. İzle: Mr. Robot Sezon 1 – Prime Video www.primevideo.com Genişletmek için tıkla... Rona dedi: Amazon Prime Video'da mevcut. Prime Video üzerinden izleyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Video kullanılamıyor yazıyor.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #6 Prime video'da video kullanılamıyor diyor evet. SpeeQ dedi: Korsan dahil mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda olduğu gibi dizilerde korsan paylaşımı yasak mı bilmiyorum, muhtemelen korsan izleyeceğim ama.
Prime video'da video kullanılamıyor diyor evet. SpeeQ dedi: Korsan dahil mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda olduğu gibi dizilerde korsan paylaşımı yasak mı bilmiyorum, muhtemelen korsan izleyeceğim ama.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #7 v1ncent dedi: Prime video'da video kullanılamıyor diyor evet. Oyunlarda olduğu gibi dizilerde korsan paylaşımı yasak mı bilmiyorum, muhtemelen korsan izleyeceğim ama. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon'un dizinin haklarını satın aldığı ve dizinin Netflix'ten kaldırıldığı yazıyor. Şu an sadece Prime Video'da aktif olması lazım. Neden kullanılamıyor bilmiyorum. Korsan dışında başka izleyebileceğiniz bir yer yok gibi.
v1ncent dedi: Prime video'da video kullanılamıyor diyor evet. Oyunlarda olduğu gibi dizilerde korsan paylaşımı yasak mı bilmiyorum, muhtemelen korsan izleyeceğim ama. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon'un dizinin haklarını satın aldığı ve dizinin Netflix'ten kaldırıldığı yazıyor. Şu an sadece Prime Video'da aktif olması lazım. Neden kullanılamıyor bilmiyorum. Korsan dışında başka izleyebileceğiniz bir yer yok gibi.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #8 v1ncent dedi: Prime video'da video kullanılamıyor diyor evet. Oyunlarda olduğu gibi dizilerde korsan paylaşımı yasak mı bilmiyorum, muhtemelen korsan izleyeceğim ama. Genişletmek için tıkla... Link vermek yasakmış ama isim verilse sıkıntı olur mu bilmiyorum.
v1ncent dedi: Prime video'da video kullanılamıyor diyor evet. Oyunlarda olduğu gibi dizilerde korsan paylaşımı yasak mı bilmiyorum, muhtemelen korsan izleyeceğim ama. Genişletmek için tıkla... Link vermek yasakmış ama isim verilse sıkıntı olur mu bilmiyorum.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.392 Makaleler 5 Çözümler 309 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #9 SpeeQ dedi: Link vermek yasakmış ama isim verilse sıkıntı olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İsim de sıkıntı olur hocam. Reklam sayılabilir.
SpeeQ dedi: Link vermek yasakmış ama isim verilse sıkıntı olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İsim de sıkıntı olur hocam. Reklam sayılabilir.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #10 SpeeQ dedi: Link vermek yasakmış ama isim verilse sıkıntı olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bulurum ben, sıkıntı olabilir.
SpeeQ dedi: Link vermek yasakmış ama isim verilse sıkıntı olur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bulurum ben, sıkıntı olabilir.