M Mehsa Decapat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 33 24 Ocak 2023 #1 Geçenlerde Mr Robot Prime Video'da vardı fakat şu an yok kaldırılmış. Hangi platformda acaba şu an? Netflix'te de yok.
Geçenlerde Mr Robot Prime Video'da vardı fakat şu an yok kaldırılmış. Hangi platformda acaba şu an? Netflix'te de yok.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.351 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 26 Ocak 2023 #2 Prime Video'da varken bitirmiştim ben, eğer ilk defa başlayacaklar genellikle teknoloji meraklısıysa çok beğenir bence.
Prime Video'da varken bitirmiştim ben, eğer ilk defa başlayacaklar genellikle teknoloji meraklısıysa çok beğenir bence.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Mehsa dedi: Geçenlerde mr robot Prime Video'da vardı fakat şu an yok kaldırılmış. Hangi platformda acaba şu an? Netflix'te de yok. Genişletmek için tıkla... Korsan olarak izlenebilir, ücretli bir platformda varsa bilemem ama tüm bölümlerin olduğu bir site biliyorum (korsan) F4T1H dedi: Prime Video'da varken bitirmiştim ben, eğer ilk defa başlayacaklar genellikle teknoloji meraklısıysa çok beğenir bence. Genişletmek için tıkla... Ben Netflix'te bitirmiştim kaldıralacağını duyunca üzüldüm bayağı, çünkü güzel bir diziydi profilimde elliotu yad ediyorum.
Mehsa dedi: Geçenlerde mr robot Prime Video'da vardı fakat şu an yok kaldırılmış. Hangi platformda acaba şu an? Netflix'te de yok. Genişletmek için tıkla... Korsan olarak izlenebilir, ücretli bir platformda varsa bilemem ama tüm bölümlerin olduğu bir site biliyorum (korsan) F4T1H dedi: Prime Video'da varken bitirmiştim ben, eğer ilk defa başlayacaklar genellikle teknoloji meraklısıysa çok beğenir bence. Genişletmek için tıkla... Ben Netflix'te bitirmiştim kaldıralacağını duyunca üzüldüm bayağı, çünkü güzel bir diziydi profilimde elliotu yad ediyorum.
ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 5 Şubat 2023 #4 Mr. Robot - TV Dizisini internetten izleyin Netflix, Amazon vb. gibi platformlarda yayınlanıyor mu? Sezonları nereden online izleyebileceğinizi hemen öğrenin! www.justwatch.com Bu siteden her diziye bakabilirsiniz, nerede var diye. Maalesef ki kaldırılmış her yerden.
Mr. Robot - TV Dizisini internetten izleyin Netflix, Amazon vb. gibi platformlarda yayınlanıyor mu? Sezonları nereden online izleyebileceğinizi hemen öğrenin! www.justwatch.com Bu siteden her diziye bakabilirsiniz, nerede var diye. Maalesef ki kaldırılmış her yerden.