quXim Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 3 Yer Büyükçekmece, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #1 Windows 7 sahte uyarısı alıyorum ve window7 loader yukledım. Ne unistall diyebiliyorum ne de install. Bana MRB REGENERATOR'u onerdıler. Sızce yapmalı mıyım? Birşey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2014
Windows 7 sahte uyarısı alıyorum ve window7 loader yukledım. Ne unistall diyebiliyorum ne de install. Bana MRB REGENERATOR'u onerdıler. Sızce yapmalı mıyım? Birşey olur mu?
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2014 #2 Orijinal windows sürümü kullanmanızı tavsiye ederiz. Orijinal haricindeki sisteme her müdahale güvenilir değildir!
Orijinal windows sürümü kullanmanızı tavsiye ederiz. Orijinal haricindeki sisteme her müdahale güvenilir değildir!
quXim Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 3 Yer Büyükçekmece, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #3 Ya tamamda bu programla herkes yapmıs bu program bırşey yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2014
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 1 Mayıs 2014 #4 Windows Enterprise Kurmanı tavsiye ederim yalnız bunun ilaçlara bağışıklığı varmış korsanın yanına kurarsan onun yakalanmasını sağlıyormuş...
Windows Enterprise Kurmanı tavsiye ederim yalnız bunun ilaçlara bağışıklığı varmış korsanın yanına kurarsan onun yakalanmasını sağlıyormuş...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Mayıs 2014 #5 Programı kullanabilirsin, güvenilirdir. Fakat her sistemde %100 çalışacak diye bir kaide yok tabi.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 1 Mayıs 2014 #6 Yalnız kullanmasını beceremezse Windows'u uçabilir...