Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.167 Çözümler 8 11 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar bu video neden Türkçe? Her ülkeye göre dublajı değişiyor mu? İlk defa karşılaştım YouTube'da böyle bir şeyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar bu video neden Türkçe? Her ülkeye göre dublajı değişiyor mu? İlk defa karşılaştım YouTube'da böyle bir şeyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 12 Aralık 2022 #2 Bir sürü farklı seslendirme kanalı var, Türkiye içinde açmış. Mesela MrBeast İspanyol.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 12 Aralık 2022 #3 Fodenist dedi: Arkadaşlar bu video neden Türkçe? Her ülkeye göre dublajı değişiyor mu? İlk defa karşılaştım YouTube'da böyle bir şeyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dublaj özelliği yanlış hatırlamıyorsam sadece mr Beast de vardı global bir şekilde video üretmek istediği için kendi seslendirme ekibi var.
Fodenist dedi: Arkadaşlar bu video neden Türkçe? Her ülkeye göre dublajı değişiyor mu? İlk defa karşılaştım YouTube'da böyle bir şeyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dublaj özelliği yanlış hatırlamıyorsam sadece mr Beast de vardı global bir şekilde video üretmek istediği için kendi seslendirme ekibi var.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.073 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #4 YouTube'da büyük kanalların çoğuna yakın zamanda ekleneceği söyleniyor.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 12 Aralık 2022 #5 shwif dedi: YouTube'da büyük kanalların çoğuna yakın zamanda ekleneceği söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz kanalla alakalı bir durum aslında YouTube kendisi dublajı eklemiyor sonuçta.
shwif dedi: YouTube'da büyük kanalların çoğuna yakın zamanda ekleneceği söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz kanalla alakalı bir durum aslında YouTube kendisi dublajı eklemiyor sonuçta.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 12 Aralık 2022 #6 shwif dedi: YouTube'da büyük kanalların çoğuna yakın zamanda ekleneceği söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Ne eklenecek?
shwif dedi: YouTube'da büyük kanalların çoğuna yakın zamanda ekleneceği söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Ne eklenecek?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #7 GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne eklenecek? Genişletmek için tıkla... Dublaj.
Kennal Decapat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 162 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #8 Her videosu 30 milyon izlendiği için izlendiği her ülkeden seslendirmenler tutuyor. Bu da daha fazla izlenme olarak geri dönüyor.
Her videosu 30 milyon izlendiği için izlendiği her ülkeden seslendirmenler tutuyor. Bu da daha fazla izlenme olarak geri dönüyor.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.073 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #9 GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne eklenecek? Genişletmek için tıkla... Dublaj özelliği
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #10 Fodenist dedi: Arkadaşlar bu video neden Türkçe? Her ülkeye göre dublajı değişiyor mu? İlk defa karşılaştım YouTube'da böyle bir şeyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Global'e daha çok açılmak için.
Fodenist dedi: Arkadaşlar bu video neden Türkçe? Her ülkeye göre dublajı değişiyor mu? İlk defa karşılaştım YouTube'da böyle bir şeyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Global'e daha çok açılmak için.