MS-7255 sisteme performans iyileştirmesi

Taha3535

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim pc özelliklerimi alta yazıcam resimler halinde atıcam , sorunum oyun oynarken aşırı donma ve kasma oluyor(oyun derken online oyunlar = mmorpg)
Oyunları en düşük ayarlarda bile oynasam kasıyor donuyor vs. Vs. , bazen oyun oynamadıgımda bile masaustunde kasmalar oluyor. Bilgisayarım eski sizce performansını iyileştirmek için ne yapmalıyım. Öncelikli olarak ram olayını düzelttiğimde yada daha iyi bir ram daha aldığımda düzelir mi bunların hepsını öğrenmek istiyorum. Pc donanımı hakkında hiçbir bilgim yok açıklayıcı yazılar yazarsanız çok makbule geçer. Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden..
Pc özellik resimler(fotoğrafları link olarak atmayı biliyorum kusura bakmayın) ;

J6nnAn.jpg
RBoo9Y.jpg
o9rrrR.jpg
kJnnB9.jpg
QWZZMg.jpg

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. İyi forumlar.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakartın aynısı bende kullanıyorum :) rezil bir kart paranı boşa harcama o sisteme nerden başlasan bitmez para biriktir yeni sistem topla :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı