Ms 760GM P23/FX BIOS'u depolama aygıtlarını görmüyor

sarıkuş

Centipat
Daha fazla  
Haftalardır bunun üzerinde uğraşıyorum, cihaz HDD ve SSD'lerini içinde Windows olmasına rağmen boş gösteriyor. Fotoğrafa koyarım BIOS çok eski BIOS güncellemesi yapmak istiyorum ama USB görmediği için yapılmıyor. Anakartta Secure Boot seçeneğini de bulamıyorum. IDE achi bütün her şeyi denedim ama çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot menüsünden SSD'yi seçip girdiğimde fotoğraftaki şey geliyor kabloları denedim sorun yok tam oturmuş ilk defa bu kadar zorlayan bir sorunla karşılaştım.

HDD'yi seçtiğimde 2 fotoğraftaki ekran geliyor normalde anakarti ilk aldığımda IDE seçiliydi ve hiçbir şey sormadan ve yazı gelmeden boş olduğunu gösterirdi achi ye alınca 2 fotoğraftaki yer gelmeye başladı.

HDD'yi seçtiğimde 2 fotoğraftaki ekran geliyor normalde anakarti ilk aldığımda IDE seçiliydi ve hiçbir şey sormadan ve yazı gelmeden boş olduğunu gösterirdi achi ye alınca 2 fotoğraftaki yer gelmeye başladı.

Bu attığım görseller de var.

Dosya Ekleri

• IMG_20250402_083017.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250402_083029.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…