GULİT Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 1050 Ti ekran kartı ve i7 4770 işlemci ikisini ucuz bir fiyata alacağım. Anakartım destekler mi veya sistemde başka ekipmanlara bakmalı mıyım?
1050 Ti ekran kartı ve i7 4770 işlemci ikisini ucuz bir fiyata alacağım. Anakartım destekler mi veya sistemde başka ekipmanlara bakmalı mıyım?
Çözüm VENGEANCE ANGEL 3 Mart 2025 GULİT dedi: 1050 Ti ekran kartı ve i7 4770 işlemci ikisini ucuz bir fiyata alacağım. Anakartım destekler mi veya sistemde başka ekipmanlara bakmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anakartın AMD MSI A320, alacağın işlemci Intel 4. nesil yani H81 anakart olması lazım. Özetle, işlemciyi desteklemez.
GULİT dedi: 1050 Ti ekran kartı ve i7 4770 işlemci ikisini ucuz bir fiyata alacağım. Anakartım destekler mi veya sistemde başka ekipmanlara bakmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anakartın AMD MSI A320, alacağın işlemci Intel 4. nesil yani H81 anakart olması lazım. Özetle, işlemciyi desteklemez.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 3 Mart 2025 #2 GULİT dedi: 1050 Ti ekran kartı ve i7 4770 işlemci ikisini ucuz bir fiyata alacağım. Anakartım destekler mi veya sistemde başka ekipmanlara bakmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anakartın AMD MSI A320, alacağın işlemci Intel 4. nesil yani H81 anakart olması lazım. Özetle, işlemciyi desteklemez. Artı 0 Eksi Çözüm
GULİT dedi: 1050 Ti ekran kartı ve i7 4770 işlemci ikisini ucuz bir fiyata alacağım. Anakartım destekler mi veya sistemde başka ekipmanlara bakmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anakartın AMD MSI A320, alacağın işlemci Intel 4. nesil yani H81 anakart olması lazım. Özetle, işlemciyi desteklemez.
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.038 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 Amd am4 soket uyumlu ryzen islemcileri destekliyor. Artı 0 Eksi
KS KS GULİT Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #4 VENGEANCE ANGEL dedi: Anakartın AMD MSI A320, alacağın işlemci Intel 4. nesil yani H81 anakart olması lazım. Özetle, işlemciyi desteklemez. Genişletmek için tıkla... Peki ona göre bir anakart öneriniz var mıdır? Arvedui dedi: AMD AM4 soket uyumlu Ryzen islemcileri destekliyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu işlerle ilgili pek bilgili değilim yani destekliyor mu? Son düzenleme: 3 Mart 2025 Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Anakartın AMD MSI A320, alacağın işlemci Intel 4. nesil yani H81 anakart olması lazım. Özetle, işlemciyi desteklemez. Genişletmek için tıkla... Peki ona göre bir anakart öneriniz var mıdır? Arvedui dedi: AMD AM4 soket uyumlu Ryzen islemcileri destekliyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu işlerle ilgili pek bilgili değilim yani destekliyor mu?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 3 Mart 2025 #5 GULİT dedi: Peki ona göre bir anakart öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıfırı yok zaten, ancak 2. el bulabilirsen alabilirsin. H81 soket olması yeterli. Zart zurt markaların sıfır ürünleri var ama işte değer mi dersen ona sen karar ver. İşlemciyi alman şartsa anakart kovala, değilse zaten sorun yok. Artı 0 Eksi
GULİT dedi: Peki ona göre bir anakart öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıfırı yok zaten, ancak 2. el bulabilirsen alabilirsin. H81 soket olması yeterli. Zart zurt markaların sıfır ürünleri var ama işte değer mi dersen ona sen karar ver. İşlemciyi alman şartsa anakart kovala, değilse zaten sorun yok.
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.038 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #6 Elinizde anakart varsa ryzen islemci alin bence ugrasmayin 4.nesille. Artı 0 Eksi