Tatanqa333
Kilopat
MS-7C52 anakartım var Bluetooth olmadığı için kablolu bağlamak istiyorum bu anakarta kablolu bağlayabilir miyim?
Kablolu bağlayarak kullanabilirsin, istesen ufak bir Bluetooth adaptörü alarak ta kullanabilirsin.
Anakarta Type-A ile bağlarsınız, kol yeni nesil ise Type-C'dir, herhangi bir telefon şarj kablosu ile bağlayabilirsiniz.
iPhone kablosu bu olmaz, aşağıdaki şekilde olması lazımHocam şöyle bir şarj kablom var bununla olur mu?
Kolun girişi önemli, dediğim gibi yeni nesil ise type-c kısaca android.Yani anladığım kadarıyla Android şarj kablosumu olması gerekiyor hocam.
Kolun girişi önemli, dediğim gibi yeni nesil ise Type-C kısaca Android.
Tamamdır benim yukarıda attığım fotoğrafta bu kola ait zaten, sadece rengi farklı.Kol bu hocam.MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA SİYAH(9.Nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA SİYAH(9.Nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.