nikoisbackx
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Software Engineer
Merhabalar. Veri Tabanı Yönetim Sistemleri dersi için dönem ödevi olarak Spor Malzemeleri Satış Stok Takip Veri Tabanı Çalışması Yapmam Gerekiyor. Tablo Tasarımını, İlişkileri diğer formları vs. hazırladım ancak ürün satış formu nasıl olacak bir türlü ayarlayamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Satış Formu Şöyle olması lazım, Bir müşteri istediği kadar ürün alabilmeli, ve satış tablosunda o satışa mahsus 1 kayıt oluşturulacak daha sonra o satışa ait ürünler satış detay tablosunda alınan ürün adedince kayıt oluşacak. Yani böyle bir algoritma düşündüm ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Bu satış işlemini tek formda yapmam gerekiyor. Ya da farklı bir şekilde de olabilir fark etmez.
İlişkiler;
Ve Yapamadığım Satış Formu
Satış Formu Şöyle olması lazım, Bir müşteri istediği kadar ürün alabilmeli, ve satış tablosunda o satışa mahsus 1 kayıt oluşturulacak daha sonra o satışa ait ürünler satış detay tablosunda alınan ürün adedince kayıt oluşacak. Yani böyle bir algoritma düşündüm ama ne kadar sağlıklı olur bilemem. Bu satış işlemini tek formda yapmam gerekiyor. Ya da farklı bir şekilde de olabilir fark etmez.
İlişkiler;
Ve Yapamadığım Satış Formu
Son düzenleyen: Moderatör: