Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BIOS veya Firmware güncellemesi yapmak için FreeDOS işletim sistemi barındıran bir USB belleğe ihtyiacınız olabiliyor. Peki FreeDOS, bir USB belleğe nasıl
www.technopat.net
Yok ben illa MS-DOS ISO dosyası istiyorum derseniz de buyurun:
What is this? This is a portable MS-DOS ISO file. In case your machine does not support a BIOS for some reason, this will be very helpful. I did not create...
archive.org
Açıklamasında da göreceğiniz üzere son paylaştığım ISO, USB'ye yazılamaz çünkü MS-DOS çıktığında USB diye bir şey yoktu.
BIOS veya Firmware güncellemesi yapmak için FreeDOS işletim sistemi barındıran bir USB belleğe ihtyiacınız olabiliyor. Peki FreeDOS, bir USB belleğe nasıl
www.technopat.net
Yok ben illa MS-DOS ISO dosyası istiyorum derseniz de buyurun:
What is this? This is a portable MS-DOS ISO file. In case your machine does not support a BIOS for some reason, this will be very helpful. I did not create...
archive.org
Açıklamasında da göreceğiniz üzere son paylaştığım ISO, USB'ye yazılamaz çünkü MS-DOS çıktığında USB diye bir şey yoktu.
Originally 86-DOS, written by Tim Paterson of Seattle Computer Products, DOS was a rough clone of CP/M for 8086 based hardware. Microsoft purchased it and licensed it to IBM for use with Microsoft's IBM PC language products. In 1982, Microsoft began licensing DOS to other OEMs that ported it to...