burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 16 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar fotoğrafta göreceğiniz gibi PC'yi açıyorum, 10 dakika sonra başlıyor. Önceden oyuna girdiğimde Xbox Game bar kendi kendine açılıp kapanıyordu. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Arkadaşlar fotoğrafta göreceğiniz gibi PC'yi açıyorum, 10 dakika sonra başlıyor. Önceden oyuna girdiğimde Xbox Game bar kendi kendine açılıp kapanıyordu. Bu sorunu nasıl çözeceğim?
Çözüm LoVerPC 16 Kasım 2020 O menüyü silmişsiniz kökten. Çözüm için Game Bar'ı ayarlardan kapatın ki olmayan bir şeyi açmaya çalışmasın.
O menüyü silmişsiniz kökten. Çözüm için Game Bar'ı ayarlardan kapatın ki olmayan bir şeyi açmaya çalışmasın.
LoVerPC Picopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 376 Çözümler 3 Yer Uzay Boşluğu, Kuasar merkezine 50 ışık yılı mesafe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2020 #2 O menüyü silmişsiniz kökten. Çözüm için Game Bar'ı ayarlardan kapatın ki olmayan bir şeyi açmaya çalışmasın. Artı 0 Eksi Çözüm
O menüyü silmişsiniz kökten. Çözüm için Game Bar'ı ayarlardan kapatın ki olmayan bir şeyi açmaya çalışmasın.
KS KS burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 16 Kasım 2020 #3 LoVerPC dedi: O menüyü silmişsiniz kökten. Çözüm için Game Bar'ı ayarlardan kapatın ki olmayan bir şeyi açmaya çalışmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden açılmış konuları araştırarak çözümü buldum. Yinede teşekkürler. Artı 0 Eksi
LoVerPC dedi: O menüyü silmişsiniz kökten. Çözüm için Game Bar'ı ayarlardan kapatın ki olmayan bir şeyi açmaya çalışmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden açılmış konuları araştırarak çözümü buldum. Yinede teşekkürler.