M M@Q@ Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 57 Yer Azerbaijan Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Merhaba. Microsoft Office Professional 2016 kurulumunda hata alıyorum. Farklı kurulum paketlerini denedim aynı şey oldu. Nedenini bilen var mı? Dosya Ekleri 20230209_152327.jpg 86,9 KB · Görüntüleme: 89 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Merhaba. Microsoft Office Professional 2016 kurulumunda hata alıyorum. Farklı kurulum paketlerini denedim aynı şey oldu. Nedenini bilen var mı?
Fehim Paşa Picopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 269 9 Şubat 2023 #2 M@Q@ dedi: Merhaba. Microsoft Office Professional 2016 kurulumunda hata alıyorum. Farklı kurulum paketlerini denedim aynı şey oldu. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sistem güncel değilse olabilir. Sanırım Windows 7 kullanıyorsun. UpdatePack7R2 ile sistemini güncelle, güncelleme sonrası ccleaner ile temizlik yap sonra tekrar kurmayı dene. Artı 0 Eksi
M@Q@ dedi: Merhaba. Microsoft Office Professional 2016 kurulumunda hata alıyorum. Farklı kurulum paketlerini denedim aynı şey oldu. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sistem güncel değilse olabilir. Sanırım Windows 7 kullanıyorsun. UpdatePack7R2 ile sistemini güncelle, güncelleme sonrası ccleaner ile temizlik yap sonra tekrar kurmayı dene.