MS platformu nedir ?

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar staj yeri olarak ilk başvuru yaptığım yer tekrar çağırdı beni.
MS platformu yani Microsoft platformu denilen bir bölüm ile ilgileneceğim.
Büyük server odalarının bulunduğu falan, büyük firmaların beyni olan bir takımvyerlerde artık neler yapacağımı bilmemekteyim.
Zor bir iş olduğunu ancak bu alanda bilgili pek az kişinin olduğunu söylediler.
@byanigli yardımınızı bekliyorum. Kıytırık bir bölüm mü yoksa ilerlediğim zaman nitelikli bir insan olabileceğim bir bölüm mü ?

Microsoft platfromundan kastı, microsoft üzerinde çalıştıklarını anlatmaya çalışmış galiba ama iyiliği kötülüğü, senin tam olarak ne iş yapacağına bağlı. Ağ sistemleri zevkli olduğu kadar önü açık bir daldır. Bildiğim kadarı ile sen yazılımla uğraşıyorsun ona göre davranmalısın. 3o gün staj yapacaksın lisede 4 seneden fazla şey ögreneceksin. İyi değerlendir.

Son düzenleme:
Bu iş ile ilgilenmezsem teknik takip bölümüne girmek zorunda kalacağım.
Bu şirket, pek çok büyük firmanın güvenliği ve teknik desteğinden sorumlu.
Gerek uzaktan yardım ile gerek teknik destek ile bir firmaya tam olarak erişim sağlayabiliyorlar yani.

Eğer diğer bölüme gidersem bu elemanların nerede olduğunu, nerede ne yapacağını ve bildiğiniz telefon trafiğini işletmeye başlayacağım bir süre sonra.
Kulağa hoş geliyor ancak işime yaramaz diye düşündüm.

Ben evrakları verirken daha detaylı bir bilgi almaya çalışacağım.
Akciğer filmine kadar birçok belge istiyorlar.

Yardımınızı ve fikirlerinizi bekleyeceğim, detaylı bilgiyi aldıktan sonra.

Staj yeri gayet iyi geliyor denilene göre. Ağ sistemleri de gerçekten iyi. Mesleki açık lise de ağ sistemleri okuduk. Ve açık olmasına rağmen şahsen bana çok şey kattı. Yazılıma yönlendiren bölüm o olmuştu beni. Kişiye göre değişir tabi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı