MS Points almak için güvenilir Mail Delivery Siteleri

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
1-2 hafta önce Maximuscards'tan MS Points almayı denedim (Accountum UK ye kayıtlı) ve ilk denememde başaramadım, Alımınız şu anda işleyemiyoruz gibisinden bir yanıt geldi ve beni belli bir soru dizisinden geçirdi ama sonuç alamadım. Bir daha denediğimde bir kod geldi ancak EU'ya uymadı ve EU yu seçtiğimden emindim. Ben normalde 3 Month Gold Live larımı bu siteden alıyordum ve herzaman çalışıyordu (Level sağolsun bulabildik bir yolunu ^^) ancak MS Points almaya gelince böyle bir sorun yaşıyınca sormak istedim; acaba MS Points almak için güvenilir Mail Delivery ( EU için) Hangi Websiteleri vardı? Olmadı Anadolu yakasında hangi mağaza/dükkana baş vurabilirim? Soruyu deneyimli ellerinize bırakıyorum.

Öncelikle bir sitenin güvenilirliğini anlamak için sitenin Alexa'da kaçıncı sırada olduğuna bakabilirsin. Bunun için Alexa Chrome eklentisini yükleyebilirsin. Mesela maximuscards.com dünya sıralamasında 91.963'de.

gamepointsnow.com'un güvenli olduğu söyleniyor fakat Alexa'da 1,096,836'ıncı sırada. Önerilen bir başka site shatteredcrystal.com ise 221,842'inci sıra ile gayet iyi bir tablo çiziyor.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı