VONİA Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Bugün emektar 5 yıllık mouseum bana veda etti. Ben de eski bir mouse buldum. Gayet de iyi görünüyordu. Kısa bir araştırma sonucu marka modelini buldum. MS1.1A imiş, ben CS Valorant vb. oyunlar oynuyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2021
Bugün emektar 5 yıllık mouseum bana veda etti. Ben de eski bir mouse buldum. Gayet de iyi görünüyordu. Kısa bir araştırma sonucu marka modelini buldum. MS1.1A imiş, ben CS Valorant vb. oyunlar oynuyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
murky_future Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 10 seneden uzun kullandım çok iyidir.
VONİA Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #3 murky_future dedi: 10 seneden uzun kullandım çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Nasıl becerdim bilmiyorum ama bugün mouseun sol butonunu bozdum bu da bana özel galiba.
murky_future dedi: 10 seneden uzun kullandım çok iyidir. Genişletmek için tıkla... Nasıl becerdim bilmiyorum ama bugün mouseun sol butonunu bozdum bu da bana özel galiba.