D Dolomedes Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Sorum yukarıda yazdığı gibi. Monster Abra A5 v4.1.2 laptopum var. Açıklamasında mSATA SSD disk desteği diyor. Bu laptopa M.2 SSD takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2023
Sorum yukarıda yazdığı gibi. Monster Abra A5 v4.1.2 laptopum var. Açıklamasında mSATA SSD disk desteği diyor. Bu laptopa M.2 SSD takabilir miyim?
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 16 Şubat 2023 #2 Dolomedes dedi: Sorum yukarıda yazdığı gibi. Monster Abra A5 v4.1.2 laptopum var. Açıklamasında mSATA SSD disk desteği diyor. Bu laptopa M.2 SSD takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... M.2 SSD yeri varsa takabilirsin yoksa zaten uyuşmaz.
Dolomedes dedi: Sorum yukarıda yazdığı gibi. Monster Abra A5 v4.1.2 laptopum var. Açıklamasında mSATA SSD disk desteği diyor. Bu laptopa M.2 SSD takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... M.2 SSD yeri varsa takabilirsin yoksa zaten uyuşmaz.
D Dolomedes Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 531105 dedi: M.2 SSD yeri varsa takabilirsin yoksa zaten uyuşmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD alicam da işte M2 yeri var mı yok mu onu öğrenemedim Öğrenip alayım onun için uğraşıyorum. Sadece MSata disk desteği yazıyo
531105 dedi: M.2 SSD yeri varsa takabilirsin yoksa zaten uyuşmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD alicam da işte M2 yeri var mı yok mu onu öğrenemedim Öğrenip alayım onun için uğraşıyorum. Sadece MSata disk desteği yazıyo
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 16 Şubat 2023 #4 Dolomedes dedi: Hocam SSD alicam da işte M2 yeri var mı yok mu onu öğrenemedim Öğrenip alayım onun için uğraşıyorum. Sadece MSata disk desteği yazıyo Genişletmek için tıkla... Sadece mSata desteği varsa m2 sata yada nvme desteği yoktur ve mSata soketine m2 ssd taksanızda çalışmayacaktır.
Dolomedes dedi: Hocam SSD alicam da işte M2 yeri var mı yok mu onu öğrenemedim Öğrenip alayım onun için uğraşıyorum. Sadece MSata disk desteği yazıyo Genişletmek için tıkla... Sadece mSata desteği varsa m2 sata yada nvme desteği yoktur ve mSata soketine m2 ssd taksanızda çalışmayacaktır.