MSB askerlik erteleme sonlanmıştır mesajı

Makaleler
2
Merhabalar, MSB tarafından bugün gelen mesajda askerlik erteleme hakkım bittiğini bu yıl sonuna kadar yoklama yaptırmam gerektiği yazıyor. AÖF okumaktayım. 17 şubatta bitmişti yoklama. Yoklama bittiği ertesi günü sisteme baktığımda yıl sonuna kadar askerliği ile ilişiği yoktur yazıyor. Şimdi baktım yine aynı durum yazıyor askerliği ile 31.12.2022 tarihine kadar ilişiliği yoktur mevcut benim herhangi işlem yapmama gerek var mı?

E devleti klavuz al ona göre hareket et. Ama istersen askeri şubeye giderek bilgi alabilirsin, şubeye gittin diye zorla kolundan tutup askere götürecek halleri yok

Askerlik durum belgesi oluşturduğunda ne yazıyor ise o. Tekrar erteleme hakkınız kalmamış.

Geçen yıl görevli memur ertelemişti DGS girecektim çünkü. Şu an kazandım AÖF 3.sınıf öğrencisiyim.
Askerlik durum belgesi oluşturduğunda ne yazıyor ise o. Tekrar erteleme hakkınız kalmamış.

İlişiği yoktur yazıyor.
Eğer tedirgin oluyorsanız. Askerlik şubenize gidip ilişiği yoktur kağıdını alıp ıslak imzalısını alabilirsin.

Tedirgin değil de sistemde ilişiği yoktur yazıp göndermesi ilginç.
e-Devlet'te yazan şey baz alınır. Eğer ki e-Devlet'e göre sene sonuna kadar ilişiğiniz yoksa sorun oluşturmaz. Belki mesaj yanlış gönderilmiş olabilir.

Normalde 17 şubatta yoklama yaptırmam gerekiyordu. AÖF okuduğum için sistem otomatik yıl sonuna kadar muaf yapmış beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…