MSConfig ayarları değişmiyor

698855

Centipat
Arkadaşlar bugün yeni bilgisayarımı kuruyordum. Kurulumda Ethernet'i takmaya üşendiğimden internetsiz kurulumu seçtim. Bu sefer de de PC Wi-Fi ağlarını görmüyor. Bunun çözümü olarak da MSConfig ayarlarında seçmeliden normale almam gerektiğini öğrendim. Yaptığımda ise PC'yi yeniden başlattığımda ayarların aynı kaldığını görüyorum. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
MsConfig ile yaşadığınız problemin bir alakası yok. MsConfig başlangıç uygulamaları bilgisi - sürücüler ve Windows hizmetlerinin ne zamana başlayacağını içeren bir yapılandırma menüsüdür.

Sizin yapmanız gereken, Ethernet kablonuzu takıp, bilgisayarınızın ihtiyacı olan sürücüleri yüklemesine izin vermek. Eğer yine erinirseniz, telefonunuzdan Wi-Fi aygıt sürücüsünü indirip bilgisayara yükleyin ve kurun. Wi-Fi ağları görünecektir.

Windows'un yüklenmesi sırasında seçilen İnternetsiz kurulum seçeneği sadece yapılacak güncelleştirme ve hesap bağlama işlemlerini ertelemeye yarar. Bilgisayarın davranışını değiştirmez.

Etherneti takıp bütün güncelleştirmeleri yaptım fakat hala wifi gözükmüyor. Ne yapmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…