SentinuS31 Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #1 MSConfig'den seçmeli başlangıç ayarını normal başlangıca alıyorum kaydetmıyor. Windows 11 kullanıyorum. SFC scannow yaptım şu çıktı: Dosya Ekleri 131.png 26,1 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022
MSConfig'den seçmeli başlangıç ayarını normal başlangıca alıyorum kaydetmıyor. Windows 11 kullanıyorum. SFC scannow yaptım şu çıktı:
TR_KaanBey Centipat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 43 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Ryzen 7 3700x 8 Core 16 Thread 32MB Ekran Kartı : ASUS Nvidia RTX 2080 8 GB GDDR6 Anakart : Asus Prime B450M-A II AM4 Socket Ram : GSKILL Flare X 3200MHZ 8X2 16GB SSD : WD Blue SN570 M.2 NVMe SSD / 3.5GB-2.3GB Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik ve Bilgi İşlem Uzmanı 29 Nisan 2022 #2 Merhaba hocam. Bilgisayarı güvenli mod ile başlatıp msconfig ayarlarını tekrar uygulamayı deneyebilir misin? Bir de işletim sistemin orijinal mi ? Artı 0 Eksi
Merhaba hocam. Bilgisayarı güvenli mod ile başlatıp msconfig ayarlarını tekrar uygulamayı deneyebilir misin? Bir de işletim sistemin orijinal mi ?
ClaypS Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #3 TR_KaanBey dedi: Merhaba hocam. Bilgisayarı güvenli mod ile başlatıp msconfig ayarlarını tekrar uygulamayı deneyebilir misin? Bir de işletim sistemin orijinal mi ? Genişletmek için tıkla... hocam ben yaptım fakat yine bir sonuca ulaşamadım Artı 0 Eksi
TR_KaanBey dedi: Merhaba hocam. Bilgisayarı güvenli mod ile başlatıp msconfig ayarlarını tekrar uygulamayı deneyebilir misin? Bir de işletim sistemin orijinal mi ? Genişletmek için tıkla... hocam ben yaptım fakat yine bir sonuca ulaşamadım