MSConfig başlatma programlarını kapatınca sistemde hatalar

Wanzeru

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.
Windows 7 kullanıyorum. Dün gece msconfig'den tüm başlatma programlarını devre dışı bıraktım. Sabah girdiğimde ekran parlaklığı azalmıştı. Parlaklığı açmak için güç bölümüne bastım ve karşıma çıkan yazı "RPC sunucusu kullanılamıyor" altında "Neden bazı ayarları değiştiremiyorum" yazıyor.

Çözümünü aramak için Google Chrome'u açtım internet bağlantısı yok dedi. Bende sağ altta güç bölümünün yanında internet bölümünü aradım ve o da yok. Sistem modelimi öğrenmek için dxdiag'a girdim ve sistem üreticisi, sistem modeli, BIOS ve İşlemcinin yok yazdığını fark ettim. Sadece işlemcinin yanında "İşlemci: YOK (4CPUs)" yazıyor. Ekran bölümünde ise üretici, yonga türü ve DAC türü yok yazıyor. Bilgisayardan özellikler bölümüne girdiğimde İşlemci ve Yüklü Bellek (RAM) Yok diyor.

Birisinde de aynı laptop vardı sordum Model G50 - 70. İşlemci ve ekran kart ıda i5 4210u ve R5 230M idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetleri sonlandırmış olabilirmisin? Yaptığın şeyin tam tersini yapmayı dene benzer bir durum başıma gelmişti...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı