LquenS Kilopat Katılım 22 Şubat 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2017 #1 Çalıştırdaki msconfig'den çekirdek sayımı 4 yaparsam nolur ? Dizüstü kullanıyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2017
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 31 Ocak 2017 #2 Bilgisayarın açılma süresi biraz daha hızlı olur.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 4 Şubat 2017 #3 THE_MILLER dedi: Bilgisayarın açılma süresi biraz daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Sadece açılma süresi mi?
THE_MILLER dedi: Bilgisayarın açılma süresi biraz daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Sadece açılma süresi mi?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Şubat 2017 #4 Boot etme süresini azaltır. Başka etkisi yok. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi 4. adıomın "a" maddesinde de belirtmiştim.
Boot etme süresini azaltır. Başka etkisi yok. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi 4. adıomın "a" maddesinde de belirtmiştim.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 4 Şubat 2017 #5 Basit bir anlatımla; bana öğretilen pc tek çekirdek çalışırken işleri bir kişinin yaptığı dört çekirdek çalışırken de aynı işi dört kişinin daha kısa zamanda yaptığı şeklindeydi. Bilgilenmiş oldum teşekkür ederim.
Basit bir anlatımla; bana öğretilen pc tek çekirdek çalışırken işleri bir kişinin yaptığı dört çekirdek çalışırken de aynı işi dört kişinin daha kısa zamanda yaptığı şeklindeydi. Bilgilenmiş oldum teşekkür ederim.