MSConfig CPU çekirdeklerini etkinleştirememe sorunu

ata53

Hectopat
Sizin de görmüş olduğunuz gibi hatayla karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim? Sonuncu resimde uygula tamam dediğimde bu sorun oluyor. İşlemcim i7 2600, işletim sistemim ise Windows 10 Pro.

1.png
2.png
3.png
4.png

İnternet sayfalarında bu hataya benzer bir sorun bulamadım. Bilgili kişilerin yazması beni çok mutlu eder hatayı çözemiyorum.

Sizin de görmüş olduğunuz gibi hatayla karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim? Sonuncu resimde uygula tamam dediğimde bu sorun oluyor. İşlemcim i7 2600, işletim sistemim ise Windows 10 Pro.
Eki Görüntüle 257279 Eki Görüntüle 257280 Eki Görüntüle 257281 Eki Görüntüle 257282
İnternet sayfalarında bu hataya benzer bir sorun bulamadım. Bilgili kişilerin yazması beni çok mutlu eder hatayı çözemiyorum.

Aynısı benimde başıma gelmişti eski bilgisayarımda . Şimdi msconfig yaz İşlemci sayısını 1 yap kayıt et yeniden başlat . Sonra aynı adımları izleyerek bu seferde 8 çekirdekse 8 yap kayıt et yeniden başlat .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı