Q Qyuils Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #1 İşlemcim i3 12100, ne yapmam lazım? Dosya Ekleri resim_2023-04-21_022508580.png 8,4 KB · Görüntüleme: 33 Ekran görüntüsü 2023-04-21 022217.png 4,1 KB · Görüntüleme: 28
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 21 Nisan 2023 #2 MSConfig ayarlarını ellemeyin. Sorunlara yol açabiliyor. Ek olarak sayı mantıksal çekirdek sayısı ile ilgili diye biliyorum MSConfig'teki.
MSConfig ayarlarını ellemeyin. Sorunlara yol açabiliyor. Ek olarak sayı mantıksal çekirdek sayısı ile ilgili diye biliyorum MSConfig'teki.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 21 Nisan 2023 #3 İşlemci sayısını arttırmak bir işe yaramıyor ki? Developer mısın? Değilsen umurunda olmasın o ayar kapat ki ısınmasın.
İşlemci sayısını arttırmak bir işe yaramıyor ki? Developer mısın? Değilsen umurunda olmasın o ayar kapat ki ısınmasın.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 21 Nisan 2023 #4 Uyuşmayan şey ne anlamadım.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 21 Nisan 2023 #5 Qyuils dedi: İşlemcim i3 12100, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam çeviri hatası. MSI Afterburner'da da 8 mantıksal işlemciyi CPU1, CPU2 vb. olarak değerlendiriyordu. Değerler aynı.
Qyuils dedi: İşlemcim i3 12100, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam çeviri hatası. MSI Afterburner'da da 8 mantıksal işlemciyi CPU1, CPU2 vb. olarak değerlendiriyordu. Değerler aynı.
Q Qyuils Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #6 UcanMuz dedi: İşlemci sayısını arttırmak bir işe yaramıyor ki? Developer mısın? Değilsen umurunda olmasın o ayar kapat ki ısınmasın. Genişletmek için tıkla... Intel UHD Graphics kullandığım için performansı etkiliyor diye biliyorum. 300319 dedi: MSConfig ayarlarını ellemeyin. Sorunlara yol açabiliyor. Ek olarak sayı mantıksal çekirdek sayısı ile ilgili diye biliyorum MSConfig'teki. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı yoktur sağ olun. brkyozell dedi: Hocam çeviri hatası. MSI Afterburner'da da 8 mantıksal işlemciyi CPU1, CPU2 vb. olarak değerlendiriyordu. Değerler aynı. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam
UcanMuz dedi: İşlemci sayısını arttırmak bir işe yaramıyor ki? Developer mısın? Değilsen umurunda olmasın o ayar kapat ki ısınmasın. Genişletmek için tıkla... Intel UHD Graphics kullandığım için performansı etkiliyor diye biliyorum. 300319 dedi: MSConfig ayarlarını ellemeyin. Sorunlara yol açabiliyor. Ek olarak sayı mantıksal çekirdek sayısı ile ilgili diye biliyorum MSConfig'teki. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı yoktur sağ olun. brkyozell dedi: Hocam çeviri hatası. MSI Afterburner'da da 8 mantıksal işlemciyi CPU1, CPU2 vb. olarak değerlendiriyordu. Değerler aynı. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın hocam
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 21 Nisan 2023 #7 Qyuils dedi: Intel UHD Graphics kullandığım için performansı etkiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Etkilemez. Dolaylı yoldan soğutmayı etkiler ancak. O da kaybettiğin performansa değmez.
Qyuils dedi: Intel UHD Graphics kullandığım için performansı etkiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Etkilemez. Dolaylı yoldan soğutmayı etkiler ancak. O da kaybettiğin performansa değmez.
Q Qyuils Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #8 Nizel G dedi: Etkilemez. Dolaylı yoldan soğutmayı etkiler ancak. O da kaybettiğin performansa değmez. Genişletmek için tıkla... Kapattım ayarı hocam. Zamanın için teşekkürler.
Nizel G dedi: Etkilemez. Dolaylı yoldan soğutmayı etkiler ancak. O da kaybettiğin performansa değmez. Genişletmek için tıkla... Kapattım ayarı hocam. Zamanın için teşekkürler.