Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Ocak 2022 #1 Hala bu ayarın sistemi hızlandıracağını zannedenler var aramızda arkadaşlar. Böyle bir şey yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer geçmişte ben bile böyle bir şey demişsem (ki hiç sanmıyorum) benim bilgim de hatalıdır. Bu ayar sistemi hızlandırmaz! Bu tür videolara inanıp da yanlış ayar yapmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hala bu ayarın sistemi hızlandıracağını zannedenler var aramızda arkadaşlar. Böyle bir şey yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer geçmişte ben bile böyle bir şey demişsem (ki hiç sanmıyorum) benim bilgim de hatalıdır. Bu ayar sistemi hızlandırmaz! Bu tür videolara inanıp da yanlış ayar yapmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm A A Akif 25 Ocak 2022 Varsayılan ayarda tüm çekirdekler kullanılır. Ayarı düşürüp de görev yöneticisinde bakınca sistemdeki çekirdek sayısının azaldığını görebilirsiniz zaten.
Varsayılan ayarda tüm çekirdekler kullanılır. Ayarı düşürüp de görev yöneticisinde bakınca sistemdeki çekirdek sayısının azaldığını görebilirsiniz zaten.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 25 Ocak 2022 #11 Shiftdelete zaten Troll. Boşverin. Technopat varken Shiftdelete ne işe yarar? Bana zaten suçsuz yere Multi iftirası atıp sınırsız ban bastılar. O forumun yaş sınırı aşırı düştü. Sürprizbozan: Önemli Technopat'ın kıymetini bilin daha iyisini bulamazsınız! Son düzenleme: 25 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Shiftdelete zaten Troll. Boşverin. Technopat varken Shiftdelete ne işe yarar? Bana zaten suçsuz yere Multi iftirası atıp sınırsız ban bastılar. O forumun yaş sınırı aşırı düştü. Sürprizbozan: Önemli Technopat'ın kıymetini bilin daha iyisini bulamazsınız!