Çözüldü MSConfig işlemci çekirdek ayarından sonra mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Anilist

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 an16-41 / Rtx 4070 8gb / Amd Ryzen 7 7840HS / 16 gb ram / 512 gb Ssd
RAM
16
Ekran kartı
Rtx 4070
İşlemci
Ryzen 7 7840hs
Selamlar öncelikle, laptop da MSConfig ayarı yaptım 16 çekirdeği işaretledim bir sorun yoktu. Daha sonra bunun geliştiriciler için olduğunu öğrendim, işlemci sayısının üstünde ki mavi tiki kaldırdım ve yeniden başlattım. Daha sonrasın da geç açılma, PC açılınca donma(işlem yapılmıyor) ve mavi ekran hatası ile karşılaştım. Format atmak istedim bu sefer de bitlock ayarı açıkmış o da olmadı nasıl çözebilirim?

Çözüm
Bitlocker'ın nasıl kaldırılacağını anlatıyorlar. Minidump dosyanızı paylaşın.
Bitlocker'a gerek kalmadı. Gelişmiş ayarlardan sıfırla seçeneğini seçince devre dışı kalıyormuş. Öyle çözdüm.
Selamlar öncelikle, laptop da MSConfig ayarı yaptım 16 çekirdeği işaretledim bir sorun yoktu. Daha sonra bunun geliştiriciler için olduğunu öğrendim, işlemci sayısının üstünde ki mavi tiki kaldırdım ve yeniden başlattım. Daha sonrasın da geç açılma, PC açılınca donma(işlem yapılmıyor) ve mavi ekran hatası ile karşılaştım. Format atmak istedim bu sefer de bitlock ayarı açıkmış o da olmadı nasıl çözebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bitlocker'a gerek kalmadı. Gelişmiş ayarlardan sıfırla seçeneğini seçince devre dışı kalıyormuş. Öyle çözdüm.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı