Ceyhun_ Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 29 Nisan 2025 #1 RAM Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3200 MHz DDR4 CL16 SSD veya HDD modeli Samsung 970 EVO Plus 500GB 3500MB-3300MB/s NVMe PC Ekran kartı Rtx 2060 Anakart ASUS TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket İşlemci Amd Ryzen 7 5700x MSConfig kısmındaki işlemci sayısını aktifleştirmek gerekiyor mu yoksa kapalı mı kalmalı? Dosya Ekleri Adsız.jpg 45,3 KB · Görüntüleme: 26
Çözüm Bayram Reis 30 Nisan 2025 Ceyhun_ dedi: MSConfig kısmındaki işlemci sayısını aktifleştirmek gerekiyor mu yoksa kapalı mı kalmalı? Genişletmek için tıkla... Kapalı kalsın. Ancak, No42 dedi: Hayır tamamen yalan. Performans artışı falan sağlamaz. Açmayın. Windows zaten gerektiği kadar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... "gereksiz yerde tüm çekirdekleri kullanır" cümlesi, yanlıştır. Asla öyle bir şey olmaz. Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! www.technopat.net
Ceyhun_ dedi: MSConfig kısmındaki işlemci sayısını aktifleştirmek gerekiyor mu yoksa kapalı mı kalmalı? Genişletmek için tıkla... Kapalı kalsın. Ancak, No42 dedi: Hayır tamamen yalan. Performans artışı falan sağlamaz. Açmayın. Windows zaten gerektiği kadar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... "gereksiz yerde tüm çekirdekleri kullanır" cümlesi, yanlıştır. Asla öyle bir şey olmaz. Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! www.technopat.net
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2025 #2 Ceyhun_ dedi: MSConfig kısmındaki işlemci sayısını aktifleştirmek gerekiyor mu yoksa kapalı mı kalmalı? Genişletmek için tıkla... Hayır tamamen yalan. Performans artışı falan sağlamaz. Açmayın. Windows zaten gerektiği kadar kullanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2025 Artı 1 Eksi
Ceyhun_ dedi: MSConfig kısmındaki işlemci sayısını aktifleştirmek gerekiyor mu yoksa kapalı mı kalmalı? Genişletmek için tıkla... Hayır tamamen yalan. Performans artışı falan sağlamaz. Açmayın. Windows zaten gerektiği kadar kullanıyor.
KS KS Ceyhun_ Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 29 Nisan 2025 #3 No42 dedi: Hayır tamamen yalan. Performans artışı falan sağlamaz. Açmayın. Windows zaten gerektiği kadar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
No42 dedi: Hayır tamamen yalan. Performans artışı falan sağlamaz. Açmayın. Windows zaten gerektiği kadar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.765 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 30 Nisan 2025 #4 Ceyhun_ dedi: MSConfig kısmındaki işlemci sayısını aktifleştirmek gerekiyor mu yoksa kapalı mı kalmalı? Genişletmek için tıkla... Kapalı kalsın. Ancak, No42 dedi: Hayır tamamen yalan. Performans artışı falan sağlamaz. Açmayın. Windows zaten gerektiği kadar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... "gereksiz yerde tüm çekirdekleri kullanır" cümlesi, yanlıştır. Asla öyle bir şey olmaz. Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! www.technopat.net Artı 2 Eksi Çözüm
Ceyhun_ dedi: MSConfig kısmındaki işlemci sayısını aktifleştirmek gerekiyor mu yoksa kapalı mı kalmalı? Genişletmek için tıkla... Kapalı kalsın. Ancak, No42 dedi: Hayır tamamen yalan. Performans artışı falan sağlamaz. Açmayın. Windows zaten gerektiği kadar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... "gereksiz yerde tüm çekirdekleri kullanır" cümlesi, yanlıştır. Asla öyle bir şey olmaz. Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! www.technopat.net
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2025 #5 Bayram Reis dedi: Kapalı kalsın. Ancak, "gereksiz yerde tüm çekirdekleri kullanır" cümlesi, yanlıştır. Asla öyle bir şey olmaz. Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Açıldığında ne oluyor peki? Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Kapalı kalsın. Ancak, "gereksiz yerde tüm çekirdekleri kullanır" cümlesi, yanlıştır. Asla öyle bir şey olmaz. Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! Gelişmiş önyüklemede işlemciyi aktif edip seçmek hiçbir şey ifade etmiyor! www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Açıldığında ne oluyor peki?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.765 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 30 Nisan 2025 #6 No42 dedi: Açıldığında ne oluyor peki? Genişletmek için tıkla... Geliştiriciler için olan bir bölüm. Normal bir kullanıcıyı ilgilendiren durum yok. Ayrıntılar için üstteki yazıya bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
No42 dedi: Açıldığında ne oluyor peki? Genişletmek için tıkla... Geliştiriciler için olan bir bölüm. Normal bir kullanıcıyı ilgilendiren durum yok. Ayrıntılar için üstteki yazıya bakabilirsiniz.
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2025 #7 Bayram Reis dedi: Geliştiriciler için olan bir bölüm. Normal bir kullanıcıyı ilgilendiren durum yok. Ayrıntılar için üstteki yazıya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum raporluyorum mesajı çözümü size versinler. Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Geliştiriciler için olan bir bölüm. Normal bir kullanıcıyı ilgilendiren durum yok. Ayrıntılar için üstteki yazıya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum raporluyorum mesajı çözümü size versinler.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.765 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 30 Nisan 2025 #8 No42 dedi: Anladım teşekkür ediyorum raporluyorum mesajı çözümü size versinler. Genişletmek için tıkla... Hayır. Onun için söylemedim. Sizin mesajınız doğru. Sadece: Bayram Reis dedi: "gereksiz yerde tüm çekirdekleri kullanır" cümlesi, yanlıştır. Asla öyle bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
No42 dedi: Anladım teşekkür ediyorum raporluyorum mesajı çözümü size versinler. Genişletmek için tıkla... Hayır. Onun için söylemedim. Sizin mesajınız doğru. Sadece: Bayram Reis dedi: "gereksiz yerde tüm çekirdekleri kullanır" cümlesi, yanlıştır. Asla öyle bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla...
No42 Kilopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 3200 MHZ RAM 8 GB RTX 3050 500 GB NVME SSD i7-11700F Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2025 #9 Bayram Reis dedi: Hayır. Onun için söylemedim. Sizin mesajınız doğru. Sadece: Genişletmek için tıkla... Olsun hocam sizin cevabınız daha doğru. Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Hayır. Onun için söylemedim. Sizin mesajınız doğru. Sadece: Genişletmek için tıkla... Olsun hocam sizin cevabınız daha doğru.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.765 Makaleler 27 Çözümler 183 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 30 Nisan 2025 #10 No42 dedi: Olsun hocam sizin cevabınız daha doğru. Genişletmek için tıkla... Rapor sistemiyle, ilgili bölümün düzenlenmesini isteyebilirsiniz. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim Artı 0 Eksi
No42 dedi: Olsun hocam sizin cevabınız daha doğru. Genişletmek için tıkla... Rapor sistemiyle, ilgili bölümün düzenlenmesini isteyebilirsiniz. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim