Arkadaşlar, sistem yapılandırılmasında gelişmiş seçenekler kısmında performans için işlemci sayısını en yükseğe mi çıkarmalıyız? Aşağıya görseli bırakıyorum.
Arkadaşlar, sistem yapılandırılmasında gelişmiş seçenekler kısmında performans için işlemci sayısını en yükseğe mi çıkarmalıyız? Aşağıya görseli bırakıyorum.
Kesinlikle onu açmanıza gerek yok. Yıllardan beri yayılan bir efsane bu. O zaten kapalı olduğunda bütün çekirdekleri kullandığı manasına geliyor. Kapalıdan kastım işlemci sayısı kutucuğunda tik olmadığı zaman.
Kesinlikle onu açmanıza gerek yok. Yıllardan beri yayılan bir efsane bu. O zaten kapalı olduğunda bütün çekirdekleri kullandığı manasına geliyor. Kapalıdan kastım işlemci sayısı kutucuğunda tik olmadığı zaman.
Öyle yapmanızın da bir etkisi yok. Zaten o tik kalktığı an tamamen çalışmaya ayarlıyor kendini. O tik kalktığında da zaten o kutucukdaki sayısal değer kullanılmayacak en yüksek kaçsa onu baz alınacak işlemci sayısı olarak.
Öyle yapmanızın da bir etkisi yok. Zaten o tik kalktığı an tamamen çalışmaya ayarlıyor kendini. O tik kalktığında da zaten o kutucukdaki sayısal değer kullanılmayacak en yüksek kaçsa onu baz alacak işlemci sayısı olarak.