L library Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #1 Sorum açık arkadaşlar. Cevapları bekliyorum arkadaşlar. Msconfig ayarında yanlışlıkla hepsini devredışı bıraktım. O yüzden internete felan giremiyorum. Nasıl geri alabilirim ? Cevapları bekliyorum acil.
Sorum açık arkadaşlar. Cevapları bekliyorum arkadaşlar. Msconfig ayarında yanlışlıkla hepsini devredışı bıraktım. O yüzden internete felan giremiyorum. Nasıl geri alabilirim ? Cevapları bekliyorum acil.
recep1784 Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #2 Terar Msconfig'e gir ve Hizmetler menüsündekileri aktifleştirip yeniden başlat.
L library Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #3 Diger devre dışı bıraktıklarım gözükmüyor ?
adaminbiri Megapat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #4 Ekran görüntüsü alırsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
L library Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #5 Masaüstü ile bağlanamıyorum ki siz burdan sorun ben cevaplarım. Ses felan hepsi gitti internet simgesi gözükmüyor sağ alttaki.
Masaüstü ile bağlanamıyorum ki siz burdan sorun ben cevaplarım. Ses felan hepsi gitti internet simgesi gözükmüyor sağ alttaki.
adaminbiri Megapat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #6 Hizmetler menüsündeki devre dışı bıraktıklarınız nasıl gözükmüyor? Ya işaretli olur ve yanında aktif/devre dışı yazar.
Hizmetler menüsündeki devre dışı bıraktıklarınız nasıl gözükmüyor? Ya işaretli olur ve yanında aktif/devre dışı yazar.
L library Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #7 Resim çektim ama atamadım.Dosya boyutu büyük diyor. Whatsapp varsa ordan konuşalım. Whatsapp gelebilirseniz resmi atabilirim burdan atılmıyor. Hadi gençler yardım edin.
Resim çektim ama atamadım.Dosya boyutu büyük diyor. Whatsapp varsa ordan konuşalım. Whatsapp gelebilirseniz resmi atabilirim burdan atılmıyor. Hadi gençler yardım edin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Temmuz 2015 #8 http://www.tweaking.com/files/setups/tweaking.com_windows_repair_aio_setup.exe Bunu indir kur. [Çözüldü] Chrome Https Üzerindeki Kırmızı Çizgi | Sayfa 2 | Technopat Sosyal Burada HDTUNE 5 altında yazdığım şekilde uygula.
http://www.tweaking.com/files/setups/tweaking.com_windows_repair_aio_setup.exe Bunu indir kur. [Çözüldü] Chrome Https Üzerindeki Kırmızı Çizgi | Sayfa 2 | Technopat Sosyal Burada HDTUNE 5 altında yazdığım şekilde uygula.
L library Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #9 Bunlar ne ? Ne alaka yani ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Temmuz 2015 #10 Çözüm mü istiyorsun yada yazılımların ne olduğunu mu tartışalım?