veganzombie Decapat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Kullanılabilir RAM ayarı için MSConfig seçeneğini denedim fakat ayarları kaydetmiyor. 16 GB RAM var, 7,93'ünü kullanıyor. ASRock B450M-HDV R4 anakart, Adata 2x8 3200 MHz RAM, ASRock RX 580 ve Ryzen 5 2600.
Kullanılabilir RAM ayarı için MSConfig seçeneğini denedim fakat ayarları kaydetmiyor. 16 GB RAM var, 7,93'ünü kullanıyor. ASRock B450M-HDV R4 anakart, Adata 2x8 3200 MHz RAM, ASRock RX 580 ve Ryzen 5 2600.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 18 Mart 2021 #2 Uygula, tamam diye çıkıyorsunuz değil mi? Ayrıca sistemi yeniden başlatmanız lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
OzCity Kilopat Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #3 Yaptığınız ayarların olumsuz bi sonucu olmıyacağından eminseniz ayarları güvenli modda değiştirmeyi deneyebilirisiniz Artı 0 Eksi
Yaptığınız ayarların olumsuz bi sonucu olmıyacağından eminseniz ayarları güvenli modda değiştirmeyi deneyebilirisiniz
KS KS veganzombie Decapat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #4 Darth.Vader dedi: Uygula, tamam diye çıkıyorsunuz değil mi? Ayrıca sistemi yeniden başlatmanız lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ve yine de sıfırlanıyor. OzCity dedi: Yaptığınız ayarların olumsuz bir sonucu olmıyacağından eminseniz ayarları güvenli modda değiştirmeyi deneyebilirisiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir RAM'ı ayarlamak için giriyorum sadece tiki işaretleyip 16384 değerini girdikten sonra kaldırıyorum veya direk sıfır değerindeyken kaldırıyorum değişen bir şey yok. Artı 0 Eksi
Darth.Vader dedi: Uygula, tamam diye çıkıyorsunuz değil mi? Ayrıca sistemi yeniden başlatmanız lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ve yine de sıfırlanıyor. OzCity dedi: Yaptığınız ayarların olumsuz bir sonucu olmıyacağından eminseniz ayarları güvenli modda değiştirmeyi deneyebilirisiniz. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir RAM'ı ayarlamak için giriyorum sadece tiki işaretleyip 16384 değerini girdikten sonra kaldırıyorum veya direk sıfır değerindeyken kaldırıyorum değişen bir şey yok.