PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Herkese merhaba. MSConfig başlat seçeneklerinde mlgelhys diye bir program var. Sizce virüs müdür? Beni aydınlatırsanız sevinirim Dosya Ekleri bunela.png 30,1 KB · Görüntüleme: 46
Herkese merhaba. MSConfig başlat seçeneklerinde mlgelhys diye bir program var. Sizce virüs müdür? Beni aydınlatırsanız sevinirim
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 19 Haziran 2023 #2 PALA_KV dedi: Herkese merhaba. MSConfig başlat seçeneklerinde mlgelhys diye bir program var. Sizce virüs müdür? Beni aydınlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Dosya konumu nere gidiyor?
PALA_KV dedi: Herkese merhaba. MSConfig başlat seçeneklerinde mlgelhys diye bir program var. Sizce virüs müdür? Beni aydınlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Dosya konumu nere gidiyor?
PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 C:\Users\pc\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup Linux Kaymak dedi: Dosya konumu nere gidiyor? Genişletmek için tıkla...
C:\Users\pc\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup Linux Kaymak dedi: Dosya konumu nere gidiyor? Genişletmek için tıkla...
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 19 Haziran 2023 #4 PALA_KV dedi: C:\Users\pc\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup Genişletmek için tıkla... Hayır onu sormuyorum. Dosyanın konumunu soruyorum. Appdata ile başlayan yanında.
PALA_KV dedi: C:\Users\pc\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup Genişletmek için tıkla... Hayır onu sormuyorum. Dosyanın konumunu soruyorum. Appdata ile başlayan yanında.
PALA_KV Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 Bu mu? Birde mlgelhys'nin tikini kaldıramıyorum msconfig'den. Linux Kaymak dedi: Hayır onu sormuyorum. Dosyanın konumunu soruyorum. Appdata ile başlayan yanında. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri appdata.png 25,7 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 19 Haziran 2023
Bu mu? Birde mlgelhys'nin tikini kaldıramıyorum msconfig'den. Linux Kaymak dedi: Hayır onu sormuyorum. Dosyanın konumunu soruyorum. Appdata ile başlayan yanında. Genişletmek için tıkla...