HasanHSYN Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Belgelerimde bu dosyayı buldum ve sildim. Sizce tamamen silinmiş midir? Başka yapmam gereken işlem var mıdır?
Belgelerimde bu dosyayı buldum ve sildim. Sizce tamamen silinmiş midir? Başka yapmam gereken işlem var mıdır?
Çözüm S S schlss 5 Ocak 2021 HasanHSYN dedi: Belgelerimde bu dosyayı buldum ve sildim. Sizce tamamen silinmiş midir? Başka yapmam gereken işlem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free veya Malwarebytes ile tam tarama yapın.
HasanHSYN dedi: Belgelerimde bu dosyayı buldum ve sildim. Sizce tamamen silinmiş midir? Başka yapmam gereken işlem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free veya Malwarebytes ile tam tarama yapın.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.793 Çözümler 14 5 Ocak 2021 #11 HasanHSYN dedi: Yukarıdaki fotoğrafta ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Quarantine'e basacaksın sonra karantina olunca onlar karantina bölümüne gidip hepsini seçip delete basacaksın yani sileceksin. Artı 0 Eksi
HasanHSYN dedi: Yukarıdaki fotoğrafta ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Quarantine'e basacaksın sonra karantina olunca onlar karantina bölümüne gidip hepsini seçip delete basacaksın yani sileceksin.
KS KS HasanHSYN Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #12 schlss dedi: Eğer tarama bitti ise karantina seçeneğine tıklayacaksınız sanırım. Kaspersky kullanıyorum ben. Sonrasında karantina odasından hepsini silmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
schlss dedi: Eğer tarama bitti ise karantina seçeneğine tıklayacaksınız sanırım. Kaspersky kullanıyorum ben. Sonrasında karantina odasından hepsini silmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.793 Çözümler 14 5 Ocak 2021 #13 Virüsler silindikten sonra yeniden başlatıp bilgisayarı bir daha tarama yapın emin olmak için. Artı 0 Eksi
KS KS HasanHSYN Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #14 Lee Everett dedi: Virüsler silindikten sonra yeniden başlatıp bilgisayarı bir daha tarama yapın emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Sildim virüsleri oturumu kapatıp tekrar yapsam olur mu tarama? Artı 0 Eksi
Lee Everett dedi: Virüsler silindikten sonra yeniden başlatıp bilgisayarı bir daha tarama yapın emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Sildim virüsleri oturumu kapatıp tekrar yapsam olur mu tarama?
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Ocak 2021 #15 HasanHSYN dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... @Lee Everett hocamın dediğini yapabilirsiniz eğer içinizde bir kuşku var ise. HasanHSYN dedi: Sildim virüsleri oturumu kapatıp tekrar yapsam olur mu tarama? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmanız daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
HasanHSYN dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... @Lee Everett hocamın dediğini yapabilirsiniz eğer içinizde bir kuşku var ise. HasanHSYN dedi: Sildim virüsleri oturumu kapatıp tekrar yapsam olur mu tarama? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmanız daha iyi olacaktır.
KS KS HasanHSYN Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #16 Yeniden başlattım ve taradım hiç virüs bulmadı ikinizede teşekkürler <3 Artı 0 Eksi
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Ocak 2021 #17 HasanHSYN dedi: Yeniden başlattım ve taradım hiç virüs bulmadı ikinizede teşekkürler <3. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminizde bir AV bulundurun. Riske girmeye değmez. Artı 0 Eksi
HasanHSYN dedi: Yeniden başlattım ve taradım hiç virüs bulmadı ikinizede teşekkürler <3. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminizde bir AV bulundurun. Riske girmeye değmez.