"Msdt -ID maintenancediagnostic" kodu ne işe yarar?

403976

Megapat
Makaleler
6
Kodu çalıştıra yapıştırınca bir yer geliyor herkes ısınma olur işlemciye fazla güç verir yazmış ben yaptım sonra baktım sol aşağıda bir yer var orada hiç işlemci veya güç ile alakalı bir şey yok insanlar neden ısınır diyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSDT (Microsoft Support Diagnostic Tool) komutun kendisi. Komutun kendisi aslında komut satırı veya bir otomatik script ile sorun giderici bir paketi çağırır. Yanındakiler de parametre ve paket seçimini sağlıyor.

ID parametresi:
Hangi tanı paketinin kullanılacağını belirtir.

maintenancediagnostic:
Bu da kullanılan tanı paketi. Kullanıcıya bakım görevleri yapma konusunda yardımcı olduğunu belirtmiş Microsoft.

Gördüğüm kadarıyla gereksiz ve kullanılmayan dosyaları silen, bazı ufak hataları onaran bir komut.

merhablar ben komutu yaptım ama cpu'dan yemeye başladı kodu nasıl üptal edebilirz ?
Merhabalar ben kodu 2 aydır kullanıyorum fakat bilgisayarımda büyük bir ölçüde yavaşlama oldu acaba bunu iptal edebilirmiyiz??

Komut bilgisayarı yavaşlatmaz tam tersine hızlandırır. İptal etme derken nasıl bir iptal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…