MSE yüklemeli miyim?

Daha fazla  
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda şuanda w8 var fakat şuanda 8.1 kuruyorum. Virüs programı olarak "mse"nin yeterli olucağını düşünüyorum. Ama 8 ve 8.1 için Windows Defender adında bir şey varmış ve onun hakkında hiçbir bilgim yok, sanırım her w8 veya 8.1 de direk kurulu oluyormuş, ama ben bir de bunun yanına mse kursam problem olur mu, önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası işini pek görmez fazla bir virüs koruması bekleme şuan en iyi virüs programları Kaspersky ve Bitdefender'dır bunları kullanırsan bilgisayarın tam anlamıyla korunur.

Fazlası yok eksiği var :)

Gerek antivirüs testleri gerek bireysel testlerde MSE (Defender)'in vasat olduğunu görürsünüz. Temel bir güvenlik aracıdır. Hips tabanlı tespit etme neredeyse sıfıra yakındır. Veritabanlı tespiti ise veritabanı çok geniş değil ve güncel zararlılar kısa süre içerisinde veritabanına eklenmiyor. Ayrıca VirusTotal gibi sitelerle pek anlaşması da yok.

Vasattır, sistem özellikleriniz çok düşükse kullanın değilse kaliteli güvenlik yazılımları tercih edin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı