Msedge.exe virüs mü?

3 - 4 gün öğrenci internetim sadece laptopta yavaşlamıştı. Sonra virüs olabileceğindem şüphelendim ve Kaspersky indirdim. İndirdikten sonra internetim düzeldi fakat Kaspersky neredeyse her dakika msedge.exe diye bir dosya engelliyor, ngc246.com yazıyor ve kötü amaçlı bağlantı diyor. Neden olabilir?

Evet bende de oldu resmi uygulama ismi alıyor genellikle bunlar şüphe çekmemek için önerim Windows'u tekrar kurun (format değil)

msedge dediği Edge tarayıcı. Büyük ihtimalle açtığınız bir site kötü amaçlı olarak tanımlanıyor ve kendisini sürekli açıyor gibi geldi.

msedge dediği Edge tarayıcı. Büyük ihtimalle açtığınız bir site kötü amaçlı olarak tanımlanıyor ve kendisini sürekli açıyor gibi geldi.
bende bir adware uygulama ismi alıp reklam yolluyordu zor buldum. o yüzden şüphelendim

Bazı sitelerde cookie kabul etmemek lazım. Her haltı yaparlar. Dikkatli olmak lazım.

PC açılınca ayıp olmasın garip garip p*rn sitelerine atıyordu bah*s sitelerine atıyordu kendini Lenovo Vantage olarak gizlemiş bir de.

Çerezleri temizlemeyi deneyebilirsiniz eğer kötü amaçlı bir sitenin çerezini farkında olmadan kabul ettiyseniz reklam isteği gönderme veya siteyi açmaya çalışıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…