atakanatlgn
Hectopat
Oyun yükleme ekranında yarıya gelince hata vermeden oyun çöküyor, nasıl çözerim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var. Her şeyi denedim aklıma gelen (oyunu silmek dışında) ama çözülmüyor.
Hocam çözersen söyleyebilir misin?
Hocam daha bir çözüm yok dimi.Tabii. MSFS ekibine yazdım cevap bekliyorum işe yararsa haber veririm.
Hocam daha bir çözüm yok değil mi?
aynı hatayı bende alıyodum microsoft ekibine ulastım bana ekran kartı driver ını silip eski sürümünü yüklememi istediler fakat ben bunu yapmadım nvidia nın kendi uygulamasından msfs yi optimize et e bastım oyunu açtığımda sorun gitmisti böylede çözülüyo bilginiz olsunHocam çözümü buldum. Başta Microsoft destek ekibi çözemedi bende MSFS kendi ekibi Zendeks'e ticket attım. Kendileri başta bana oyundaki dosyalardan kaynaklı olabileceğini söylediler. Dedikleri adımları yaptım fakat düzelmeyince tekrar ulaştım. Bana ekran kartı sürücüsünden kaynaklı olabileceğini, son zamanlarda NVIDIA'nın son yayınladığı sürücüsünden dolayı şikayet aldıklarını söyeyip benden msinfo dosyası oluşturup onlara atmamı söylediler. Dosyamı inceledikten sonra sorunun NVIDIA'nın yeni çıkan 572.xx (572.16 kullanıyordum o sırada.) Sürümlü sürücüden kaynaklı olan 190_e658703.dll_unloaded adlı hatadan dolayı olduğunu söyleyip DDU ile birlikte sürücümü kaldırıp 56 ile başlayan herhangi bir sürücüyü kurmam gerektiğini söylediler bende dediklerini yaptım ve sorun çözüldü. Ben şu an 566.36 sürücüsünü kullanıyorum fakat yeni gelen sürücüyle beraber hala sorun devam ediyor mu bilmiyorum (572.42) bilginiz varsa veya sorun çözülmüş ise haberdar edebilir misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.