MSFS 2020'de özel uçaklar nasıl indilir?

Darwin19

Hectopat
Daha fazla  
Bende görseldeki Microsoft Flight Simulator yüklü ve sadece büyük uçak olarak 3 tane uçak var.

Bu 3 uçaktan başka uçakları nasıl yükleyebilirim? Online adamları haritada görebiliyorum ama oyuna geldiğimde yapay zeka gibiler.

A310 içinse kaplama göremiyorum fakat başkalarında kaplama vardı. Nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca ortalama kaç indirme yapmam gerekir?

Hocam simülatör içinde store kısmında uçaklar satılıyor. Özellikle PMDG Boeing 737-800 %100 gerçeklikte ama fiyatlar kabarık.

Ayrıca liveryler var diye biliyorum uçaklar için Türk havayolları da dahil.

Hocam Simulator içinde Store kısmında uçaklar satılıyor. Özellikle pmdg Boeing 737-800 %100 gerçeklikte ama fiyatlar kabarık.

Ayrıca liveryler var diye biliyorum uçaklar için Türk havayolları da dahil.

YT'de bir tane video görmüştüm community modları gibi bir şeydi baktım ama bulamadım indirip dosyalara falan atıyordu. Bu şekilde yapsak Online oynayabilir miyiz?

oyunun orjinal dosyalarını bozunca online giriliyor mu bilmiyorum ama oyun içinden livery yüklemek daha garanti

oyunun orjinal dosyalarını bozunca online giriliyor mu bilmiyorum ama oyun içinden livery yüklemek daha garanti
Hocam internetim zaten çok kısıtlı bir de çok para vermem oyuna ya zaten baya döküldük indirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…