E ege.crtyy Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 RAM 8gb Ekran kartı GT 1030 Anakart Intel h55 İşlemci İ7-860 Steam'den msfs indirdim fakat şu an eklenti kurmak istediğimde community klasoru hiçbir şekilde yokç hiçbir dosya da silmedim. İnternette ne varsa denedim hiçbiri olmadı. Oyunu sil yükle yaptım yine yoktu. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
Steam'den msfs indirdim fakat şu an eklenti kurmak istediğimde community klasoru hiçbir şekilde yokç hiçbir dosya da silmedim. İnternette ne varsa denedim hiçbiri olmadı. Oyunu sil yükle yaptım yine yoktu.
K Kemal Yeleri Centipat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #2 Windows'un dosya ayarlarından ''gizli dosyaları göster'' seçeneğini aktif hale getirin. Dosya yolu: C:\Users\YourUsername\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator\Packages\Community Artı 0 Eksi
Windows'un dosya ayarlarından ''gizli dosyaları göster'' seçeneğini aktif hale getirin. Dosya yolu: C:\Users\YourUsername\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator\Packages\Community
KS KS E ege.crtyy Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #3 Kemal Yeleri dedi: Windows'un dosya ayarlarından ''gizli dosyaları göster'' seçeneğini aktif hale getirin. Dosya yolu: C:\Users\YourUsername\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator\Packages\Community Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Kemal Yeleri dedi: Windows'un dosya ayarlarından ''gizli dosyaları göster'' seçeneğini aktif hale getirin. Dosya yolu: C:\Users\YourUsername\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator\Packages\Community Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler