vâli1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti İ5-12400F Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Merhaba MSFS20 oyununda uçak uçururken daha iyi bir hissiyat için kol almak istiyordum başlangıç seviyesi için öneride bulunabilir misiniz?
Merhaba MSFS20 oyununda uçak uçururken daha iyi bir hissiyat için kol almak istiyordum başlangıç seviyesi için öneride bulunabilir misiniz?
nameless1881 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Logitech Extreme Pro bende kullanıyorum en uygun fiyatlı ve F/P olan kol bence. Edit: Eğer herhangi bir kol alırsan oyunun zevkine varacaksın ne alırsan al ama kesin al.
Logitech Extreme Pro bende kullanıyorum en uygun fiyatlı ve F/P olan kol bence. Edit: Eğer herhangi bir kol alırsan oyunun zevkine varacaksın ne alırsan al ama kesin al.
vâli1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti İ5-12400F Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 nameless1881 dedi: Logitech Extreme Pro bende kullanıyorum en uygun fiyatlı ve F/P olan kol bence. Edit: Eğer herhangi bir kol alırsan oyunun zevkine varacaksın ne alırsan al ama kesin al. Genişletmek için tıkla... Merhaba teşekkürler yüksek ihtimalle dediğiniz kolu alacağım.
nameless1881 dedi: Logitech Extreme Pro bende kullanıyorum en uygun fiyatlı ve F/P olan kol bence. Edit: Eğer herhangi bir kol alırsan oyunun zevkine varacaksın ne alırsan al ama kesin al. Genişletmek için tıkla... Merhaba teşekkürler yüksek ihtimalle dediğiniz kolu alacağım.