CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Merhaba dostlar. Bugün MSI 100r isimli, aldığım kasa geldi. Kargoda sanırım darbe almış. Ve camın vidalarını söktüğüm gibi patladı. Ne yapabilirim? Garantiye girer mi? Şu an da aklım durdu, yardımınıza ihtiyacım var.
Merhaba dostlar. Bugün MSI 100r isimli, aldığım kasa geldi. Kargoda sanırım darbe almış. Ve camın vidalarını söktüğüm gibi patladı. Ne yapabilirim? Garantiye girer mi? Şu an da aklım durdu, yardımınıza ihtiyacım var.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #11 Hocam fotoğraf atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #12 Aradım, sürekli telesekreterde. Ben de sponsor oldukları birine mail attım. Geri dönüş yaptı. Bakıp haber vericekler. Artı 0 Eksi
Aradım, sürekli telesekreterde. Ben de sponsor oldukları birine mail attım. Geri dönüş yaptı. Bakıp haber vericekler.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #13 CALLIST0 dedi: Aradım, sürekli telesekreterde. Ben de sponsor oldukları birine mail attım. Geri dönüş yaptı. Bakıp haber vericekler. Genişletmek için tıkla... Buraya atabilir misiniz ne kadar patlamış merak ettim de. Artı 0 Eksi
CALLIST0 dedi: Aradım, sürekli telesekreterde. Ben de sponsor oldukları birine mail attım. Geri dönüş yaptı. Bakıp haber vericekler. Genişletmek için tıkla... Buraya atabilir misiniz ne kadar patlamış merak ettim de.
KS KS CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #14 Dreamy Bull dedi: Buraya atabilir misiniz ne kadar patlamış merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Parçalar çöp de. Ama şöyle diyim kumdan farksızdı. Artı 0 Eksi
Dreamy Bull dedi: Buraya atabilir misiniz ne kadar patlamış merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Parçalar çöp de. Ama şöyle diyim kumdan farksızdı.